Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη επί της Forest αφιερωμένη στον Luis Diaz

Νίκη επί της Forest αφιερωμένη στον Luis Diaz

Τρίτη συνεχόμενη εύκολη νίκη για την Liverpool στο Anfield, με την ομάδα του Klopp να τελειώνει ουσιαστικά τη δουλειά από το πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας με 3-0 της Nottingham Forest, σε μια νίκη που φυσικά είναι αφιερωμένη στον Luis Diaz, που περνά δύσκολες ώρες.

Οι Reds κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για δεύτερο συνεχόμενο εντός συνόρων ματς, μη έχοντας απειληθεί σχεδόν καθόλου, όπως και το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Everton.

Οι Diogo Jota, Darwin Nunez και Mo Salah σημείωσαν τα τρία γκολ, με τα πρώτα δύο να ξεκινούν από τα πόδια του Mo Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με 7 αλλαγές από την ενδεκάδα της Πέμπτης και τους Jota, Salah και Nunez στην επιθετική γραμμή παρατάχθηκαν οι Reds εναντίον της Forest.

Εκτός αποστολής έμεινε φυσικά ο Luis Diaz, λόγω της χθεσινής απαγωγής των γονιών του στην Κολομβία.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Reds είχαν δύο αδύναμες προσπάθειες των Nunez και Jota που σταμάτησαν στον Turner.

Ο ρυθμός της ομάδας άρχισε να ανεβαίνει μετά το 29’, όταν και απείλησε πρώτα ο Darwin Nunez με καλή προσπάθεια.

Δύο λεπτά αργότερα, οι Reds βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Salah μοίρασε στον Nunez, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Turner, με τον Jota να σκοράρει με το rebound και να αφιερώνει το τέρμα του στον Luis Diaz.

Στο 35’ η Liverpool σκόραρε ξανά, με τον Mo Salah να ξεκινάει το γκολ με εξαίσια δική του ενέργεια, να δίνει στον Szoboszlai και εκείνος να την γυρίζει στον Nunez, για να σημειώσει ο τελευταίος το 2-0!

Οι ευκαιρίες της Liverpool συνεχίστηκαν και σρο 40ο λεπτό, όταν ο Turner σταμάτησε τα σουτ των Gravenberch και Nunez, για να διατηρήσει το σκορ του ημιχρόνου στο 2-0.

Β’ Ημίχρονο: Η ομάδα του Klopp ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή έχοντας τη μπάλα και προσπαθώντας να βρει τη στιγμή της, η οποία ήρθε μετά τις πρώτες αλλαγές.

Στο 58’ είχαμε τις πρώτες δύο, με τους Jota και Gravenberch να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Gakpo και Elliott.

Ο τελευταίος παραλίγο να σκοράρει με αριστερό πλασέ λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Aina μπλόκαρε και παραχώρησε κόρνερ.

Οι Reds έκαναν συντήρηση κατά κύριο λόγο στην επανάληψη, ωστόσο στο 77’ έφτασαν και στο 3-0, όταν ο Szoboszlai θέλησε να βρει με μια μακρινή μπαλιά τον Mo Salah, ο Turner έκανε λάθος εκτίμηση, βγαίνοντας μακριά από την εστία του, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Αιγύπτιος και πλάσαρε εκτός περιοχής, προ κενής εστίας, σκοράροντας και εκείνος!

Μετά το 3-0, πέρασε στο ματς και ο Endo, αντί του Nunez, ενώ στο 82’ πλησίασε στο 4-0 και ο Gakpo με προσπάθεια εκτός περιοχής.

Το σύνολο του Cooper προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του, μετά το 3-0 και μάλιστα έφτασε κοντά στο 3-1, με το δοκάρι του Elanga στο 85ο λεπτό, έπειτα από καλή σέντρα του Aurier.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Reds έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και με τον Cody Gakpo, έπειτα από σέντρα του Elliott, με το γκολ αρχικά να μετρά, αλλά τελικά να ακυρώνεται, έπειτα από έλεγχο του VAR.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 89′), Konate, Van Dijk, Τσιμίκας; Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch (Elliott 59′); Salah, Jota (Gakpo 59′), Nunez (Endo 80′)

Πάγκος: Kelleher, Adrian, Matip, Chambers, McConnell

Nottingham Forest: Turner; Niakhate, Boly (Awoniyi 69′), Murillo; Aurier, Mangala (Santos 83′), Sangare, Dominguez (Yates 69′), Aina (Toffolo 69′); Gibbs-White (Williams 83′), Elanga

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Bournemouth για το Carabao Cup.

Darwin Nunez και Κώστας Τσιμίκας μετά το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com