Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cooper: «Δύσκολο το ματς με την Liverpool»

Cooper: «Δύσκολο το ματς με την Liverpool»

Ως ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του χαρακτήρισε ο Steve Cooper το Κυριακάτικο κόντρα στην Nottingham Forest για την Premier League.

Ο τεχνικός της Forest αναφέρθηκε στο περσινό ματς των δύο ομάδων στο Anfield, εξήγησε τις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής, ενώ δήλωσε επίσης πως ο Elanga είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση, λόγω μια ίωσης που τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ας δούμε τα λόγια του Cooper για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Τα πήγαμε καλά εκεί πέρυσι, αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, οπότε δεν θέλουμε να κάνουμε ένα τραγούδι και να χορέψουμε γι’ αυτό. Θα έχουμε πολύ διαφορετικούς παίκτες αυτή τη φορά – και ίσως θα έχουν – έτσι δεν μπορείς πραγματικά να συγκρίνεις πάρα πολλά.”

“ Μπορείς να παίξεις καλά ή άσχημα σε παιχνίδια που έχουν περάσει και αυτό δεν σημαίνει ότι τίποτα θα είναι συγκεκριμένο στο επόμενο παιχνίδι. Απλώς πρέπει να πάμε στο Liverpool φυσικά σεβόμενοι τους και ό,τι συμβαίνει με το να παίζουμε με τη Liverpool εκτός έδρας, ενώ πραγματικά υποστηρίζουμε τον εαυτό μας για να παίξουμε στο επίπεδο. Αν το κάνουμε αυτό, δίνουμε στον εαυτό μας τις καλύτερες πιθανότητες να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν απειλές παντού. Θα είναι γεμάτοι από δυνατές πτυχές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε καλή επιρροή στο παιχνίδι οι ίδιοι. ”

Ο Diogo Jota σκοράρει κόντρα στη Nottingham Forest.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com