Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά εκτός εθνικής Ολλανδίας ο Gravenberch

Ξανά εκτός εθνικής Ολλανδίας ο Gravenberch

Οι Ryan Gravenberch και Wataru Endo ήταν οι δύο τελευταίες φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές για τη Liverpool.

Ο Ryan Gravenberch έμεινε ξανά εκτός των εθνικών ομάδων της Ολλανδίας, με την κόντρα του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να συνεχίζεται.

Ο μέσος των Reds έμεινε τόσο από τις κλήσεις της εθνικής ανδρών της Ολλανδίας, όσο και από εκείνες της U21 για δεύτερη συνεχόμενη φορά και δεν θα αγωνιστεί με το εθνόσημο ούτε τον Νοέμβριο.

Η ρήξη του στις σχέσεις με τους Oranje ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και ο λόγος ήταν πως ο ίδιος, λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στη Liverpool επέλεξε να μείνει στο Merseyside για να δουλέψει ατομικά και να μην αγωνιστεί με την U21 της χώρας, παίρνοντας μια απόφαση που εν τέλει τον δικαίωσε, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο 21χρονος σκόραρε το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Toulouse, όντας μάλιστα εξαιρετικός κόντρα στη Γαλλική ομάδα, όπως άλλωστε και στο Merseyside Derby του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την Everton.

Μέσα στις κλήσεις του Ronald Koeman για την εθνική Ολλανδίας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ βρίσκεται ο Virgil van Dijk, αλλά εκτός έμεινε ο Cody Gakpo, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μόλις προχθές κόντρα στην Toulouse, έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα, λόγω τραυματισμού.

Ο Ryan Gravenberch σκοράρει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com