Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ως τον Δεκέμβριο θα λείψει ο Robertson αν μπει στο χειρουργείο

Ως τον Δεκέμβριο θα λείψει ο Robertson αν μπει στο χειρουργείο

Ο Andy Robertson εθεάθη την Τετάρτη στο Merseyside με δεμένο τον ώμο που τραυμάτισε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Ισπανίας και οι φόβοι πως ο αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση αυξάνονται.

Ο διεθνής άσος επέστρεψε αμέσως μετά και εκτός έδρας παιχνίδι της Σκωτίας στην Ισπανία, στο Merseyside, λόγω του τραυματισμού, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινώσουν οι Reds, αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ο Robbo ή όχι.

Αυτό πιθανότητα θα συμβεί ή την Πέμπτη ή το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν δηλαδή, ο Jürgen Klopp θα παραχωρήσει τη συνέντευξη τύπου του ενόψει του Σαββατιάτικου Merseyside Derby κόντρα στην Everton.

Ο Robertson δεδομένα δεν θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, ενώ αν χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε δεν θα τον δούμε ξανά στα γήπεδα ως τουλάχιστον ως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Σκωτσέζου για τις επόμενες εβδομάδες, τότε αυτομάτως θα γίνει ο Κώστας Τσιμίκας η πρώτη επιλογή της ομάδας για το αριστερό άκρο της Κόκκινης άμυνας, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε παιχνίδια του Uefa Europa League και του Carabao Cup.

Έντονη ανησυχία για τον Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com