Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λάμψη Nunez κόντρα στη Βραζιλία, έχασε πέναλτι ο Diaz (vids)

Λάμψη Nunez κόντρα στη Βραζιλία, έχασε πέναλτι ο Diaz (vids)

Ο Darwin Nunez ξεχώρισε στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Βραζιλίας, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας την ασίστ για το δεύτερο της εθνικής του ομάδας, ενώ ο Luis Diaz δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι για την Κολομβία.

Ο Darwin με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ κόντρα στη Βραζιλιά στο 42ο λεπτό, ενώ στο 77’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια μοίρασε την τελική πάσα στον De La Cruz, για να γράψει εκείνος το τελικό 2-0, υπογράφοντας μια σπουδαία νίκη για το σύνολο του Bielsa κόντρα στη Βραζιλία του Alisson, ο οποίος έμεινε στον πάγκο.

Ο Luis Diaz αν και αγωνίστηκε για 90 λεπτά κόντρα στο Εκουαδόρ, δεν κατάφερε να γίνει ο ήρωας για τη χώρα του, αφού στο 37’ ακυρώθηκε τέρμα του ως οφσάιντ και στο 61’ έχασε το πέναλτι, με αποτέλεσμα να μείνει το παιχνίδι στο 0-0, με την Κολομβία να μένει πάντως αήττητη στην διακοπή και να φτάνει τους 6 βαθμούς, έπειτα από 4 αγώνες.

Τέλος, ο Alexis Mac Allister διατήρησε τη θέση βασικού που έχει με την Αργεντινή και έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο στη νίκη των πρωταθλητών Κόσμου στο Περού με 0-2, χάρη στα δύο γκολ του Lionel Messi.

Η Αργεντινή οδηγεί την κούρσα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το απόλυτο μετά από 4 ματς.

Απογοήτευση για τον Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com