Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λύγισε την εθνική Ελλάδας ο van Dijk με πέναλτι στο 93′! (vid)

Λύγισε την εθνική Ελλάδας ο van Dijk με πέναλτι στο 93′! (vid)

Η εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από την Ολλανδία στην OPAP Arena, με το πέναλτι του Virgil van Dijk στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να κάνει τη διαφορά.

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool ήταν εν τέλει ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τα προκριματικά του EURO 2024, καθώς αξιοποιώντας το πέναλτι που δόθηκε για μαρκάρισμα του Παυλίδη στον Dumfries, έδωσε στους Oranje τη νίκη επί της «γαλανόλευκης», η οποία πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να προκριθεί στο τουρνουά μέσω της φάσης των ομίλων.

Για την εθνική μας ομάδα φυσικά ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ ο Cody Gakpo (όπως και ο πρώην «κόκκινος», Gini Wijnaldum) έμεινε εκτός αποστολής, καθώς βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Tottenham.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Virgil:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p lang=»en» dir=»ltr»>CAPTAIN VIRGIL VAN DIJK WITH THE WINNING PENALTY TO SAVE THE NETHERLANDS ?<br><br>CLUTCH? <a href=»https://t.co/AwdWxyR1BB»>pic.twitter.com/AwdWxyR1BB</a></p>&mdash; DavidLFC? (@Cruiselord___) <a href=»https://twitter.com/Cruiselord___/status/1714020714460664301?ref_src=twsrc%5Etfw»>October 16, 2023</a></blockquote> <script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ του στην OPAP Arena.
O Virgil van Dijk πανηγυρίζει το γκολ του στην OPAP Arena.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com