Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον» της Arsenal για τον στόχο της Liverpool Andre

«Ενδιαφέρον» της Arsenal για τον στόχο της Liverpool Andre

Η Arsenal φέρεται να έχει μπει στην κούρσα για την απόκτηση του μεταγραφικού στόχου της Liverpool Αντρέ, με τον αθλητικό διευθυντή των Gunners να επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο της Fluminense.

Μια νέα αναφορά από τη Βραζιλία, που θεωρείται αξιόπιστη πηγή για τα νέα της Fluminense, ισχυρίστηκε ότι η Arsenal θα μπορούσε σύντομα να μπει στον αγώνα για την απόκτηση του Αndre. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Fluminense είχε απορρίψει μια προσφορά 25 εκατομμυρίων λιρών για τον μέσο το καλοκαίρι από την Liverpool και οι Reds φέρεται να εξακολουθούν να θέλουν να υπογράψουν τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή στην ιστορία καθώς, σύμφωνα με τον Thiago Ferreira, «η Arsenal ενδιαφέρεται για τον Αndre και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την Liverpool για αυτόν».

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το γεγονός ότι ο αθλητικός διευθυντής της Arsenal επισκέφθηκε το προπονητικό γήπεδο της Fluminence την Παρασκευή. Οι επίσημοι λόγοι της επίσκεψης ήταν για να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία ανάπτυξης της Ακαδημίας του συλλόγου και να συνεχίσουν μια συνεργασία μεταξύ των συλλόγων.

Ενώ θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι ο Ferreira απλώς συνδυάζει τα δύο γεγονότα, τίποτα δεν επιβεβαιώνει το παραπάνω σενάριο. Μια υγιής σχέση μεταξύ Arsenal και Fluminence, θα ήταν σίγουρα επωφελής για μια μετακόμιση του Andre στους Λονδρέζους.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Josue Seixas είπε πρόσφατα: «Η Fluminense δεν θα ενδιαφερόταν να τον παραχωρήσει αν δεν ήταν διαθέσιμος. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, δηλαδή τον Δεκέμβριο που είναι το τέλος της βραζιλιάνικης σεζόν».

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο Αντρέ θα αποχωρήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά την ολοκλήρωση του Copa Libertadores, στο οποίο η Fluminence έφτασε στον τελικό. Θα παίξουν με την Boca Juniors στο γήπεδο της έδρας τους, το διάσημο Maracana, στις 4 Νοεμβρίου και όλα τα βλέμματα από την Αγγλία θα είναι στραμμένα στον αμυντικό χαφ των γηπεδούχων.

«Ενδιαφέρον» της Arsenal για τον στόχο της Liverpool Andre
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com