Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool παρακολουθεί την εξέλιξη του Ouedraogo»

«Η Liverpool παρακολουθεί την εξέλιξη του Ouedraogo»

Νέο όνομα για τα μεταγραφικά της Liverpool προέκυψε το βράδυ της Δευτέρας από τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα εκείνο του Assan Ouedraogo.

Πρόκειται για τον γεννηθείς το 2006 μέσο της Schalke 04, ο οποίος παίρνει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν με τους Βασιλικούς Μπλε στην Bundesliga 2, έχοντας μάλιστα σκοράρει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είναι μόλις 17 ετών και σύμφωνα με το Sky Germany, οι Reds και συγκεκριμένα ο Jürgen Klopp παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, καθώς και την εξέλιξη του.

Ο παίκτης έχει ρήτρα, ύψους €20 εκατομμυρίων για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία έχει ισχύ μόνο για συλλόγους εκτός Γερμανίας, με την AC Milan να είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο σύλλογος του Μιλάνου θέλει να συναντηθεί με την Γερμανική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες, ώστε να πάρει κεφάλι στην κούρσα απόκτησης του.

Για την ώρα από την πλευρά της Liverpool δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το περισσότερο, παρά μόνο το ότι ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα της.

Οι Reds τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να αποκτούν ταλέντα από ομάδες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια, όπως έπραξαν με τους Stefan Bajcetic και Ben Doak.

Ο Assan Ouedraogo φέρεται να αρέσει στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com