Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Doak, ασίστ ο Τσιμίκας

Σκόραρε ο Doak, ασίστ ο Τσιμίκας

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Liverpool κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις εθνικές τους ομάδες και την Παρασκευή, καθώς ο Ben Doak βρήκε δίχτυα και ο Κώστας Τσιμίκας μοίρασε ασίστ στο σημαντικό διπλό της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας.

Ο μπακ των Reds έβγαλε τη σέντρα για το 0-1 του Γιακουμάκη στο πρώτο ημίχρονο, βοηθώντας τη χώρα να μας να φύγει με το πολύτιμο διπλό από το Μπέλφαστ.

Για τον ίδιο όμιλο, η Γαλλία του Ibou Konate πέρασε με 1-2 από το Άμστερνταμ, νικώντας την Ολλανδία του Virgil van Dijk.

Ελλάδα και Ολλανδία θα κοντραριστούν σε καθοριστικό αγώνα το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την εθνική Ελλάδος να είναι δεύτερη με 12 βαθμούς και τους Ολλανδούς να κατέχουν την τρίτη θέση με 9 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

Ο Ben Doak κέρδισε πέναλτι και συνέχεια το μετέτρψε σε γκολ στη νίκη της Σκωτίας U21 με 3-1 επί της αντίστοιχης της Ουγγαρίας.

Ο Trent Alexander-Arnold αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη φιλική επικράτηση των Τριών Λιονταριών με 1-0 επί της Αυστραλίας και ξεκίνησε τη φάση του μοναδικού γκολ.

Ο Wataru Endo συμπλήρωσε κάτι περισσότερο από μια ώρα στην εύκολη νίκη της Ιαπωνίας με 4-1 επί του Καναδά, ενώ ο Diogo Jota πέρασε στα τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σλοβακία.

Ο Virgil van Dijk μονομαχεί με τον Kylian Mbappe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com