Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Θέλω να βρω σταθερότητα»

Gomez: «Θέλω να βρω σταθερότητα»

Την σταθερότητα και μια καλή ολοκληρωμένη σεζόν αναζητά ο Joe Gomez, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε, κατά την οποία αναφέρθηκε και στον Jürgen Klopp.

Ο Άγγλος στόπερ έχει πραγματοποιήσει ένα θετικό ξεκίνημα στη φετινή, αγωνιζόμενος τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο δεξί άκρο της.

Αρχικά για τον προσωπικό του στόχο, είπε:

“ Θέλω να έχω συνέπεια και αντοχή, να παίξω μια σταθερή σεζόν και να απολαύσω το ποδόσφαιρό μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Προφανώς έχω διαφορετική άποψη για αυτό λόγω των τραυματισμών. Αλλά απλώς θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να δω πού με βγάλει αυτό. ”

Για τον Klopp στη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Ξέρει ότι υπάρχει ευγνωμοσύνη, πάρα πολύ. Με γνωρίζει και ως παίκτη της ομάδας και μετά και ως άνθρωπο, περνώντας από τους τραυματισμούς και έχει την πίστη να δει ότι μπορώ να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου και να είμαι ένας παίκτης που θέλει να παίξει για αυτόν και να επηρεάσει την ομάδα. Αυτό είναι για πάντα. ”

“ Είναι μάλλον κάτι που θα το αναπολώ στο μέλλον επίσης. Είμαι τυχερός που είχα έναν προπονητή σαν αυτόν για αυτό το χρονικό διάστημα. Ξέρω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο. ”

Ολοένα και ανεβαίνει η απόδοση του Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com