Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gravenberch αποκαλύπτει πως επέλεξε τη Liverpool

Ο Gravenberch αποκαλύπτει πως επέλεξε τη Liverpool

Ο Ryan Gravenberch αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Liverpool το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς και τον ρόλο που είχαν οι Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.

Ο Ολλανδός μέσος δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Bayern Munich, στην οποία και υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 και μετά από 13 μήνες παρουσίας στο Μόναχο, αποφάσισε να αποχωρήσει, επιλέγοντας τη Liverpool ως επόμενο σταθμό της καριέρας, σε μια απόφαση που -έως τώρα τουλάχιστον- τον έχει δικαιώσει.

Ο Gravenberch για τη συζήτηση που είχε με τον Virgil van Dijk, δήλωσε:

“ Μίλησα λίγο με τον Virgil και είπε ότι η Liverpool είναι κορυφαίος σύλλογος και θα παίξεις σίγουρα. Μου είπε μερικά πράγματα και αυτό μου προκάλεσε ένα καλό συναίσθημα που θα ερχόμουν εδώ. ”

Για εκείνη με τον Klopp πρόσθεσε:

“ Ο Klopp ήταν το κλειδί για μένα για να πάω στη Liverpool. Του μίλησα πριν και μου έδωσε ένα καλό συναίσθημα. Μου είπε σε θέλω. Μου έδωσε τα σχέδιά του και μου εξήγησε τα πάντα και μου έδωσε μια τόσο καλή αίσθηση που αυτή η επιλογή ήταν η πρώτη. ”

Όσο για το νούμερο 38 στη φανέλα:

“ Ο λόγος είναι γιατί έκανα το ντεμπούτο μου σε αυτόν τον αριθμό. Το πήρα και όταν πήγα στη Bayern. Νομίζω ότι θα συνεχίσω να φοράω το 38 σε όλη μου τη ζωή. ”

Ο Ryan Gravenberch έχει ξεκινήσει καλά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com