Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Zerbi: «Δεν υπάρχει φάουλ στην φάση του 2ου γκολ μας»

De Zerbi: «Δεν υπάρχει φάουλ στην φάση του 2ου γκολ μας»

Ο Ιταλός προπονητής της Brighton Roberto De Zerbi παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή που της δόθηκε το φάουλ που οδήγησε στην ισοφάριση του Dunk.

Η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Solly March δοκίμασε να μπει στην περιοχή της ομάδα μας περνώντας ανάμεσα στους Konate και Trent Alexander Arnold. Ο Άγγλος εξτρέμ των Γλάρων βρέθηκε στο έδαφος μετά από μια «σύγκρουση» με τον Konate, με τον διαιτητή του παιχνιδιού Antony Taylor να καταλογίζει φάουλ από το οποίο ο Lewis Dunk, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών της ομάδας μας και έφερε το ματς σε ισορροπία.

Η φάση θα μπορούσε να έχει τελειώσει εάν ο Robertson είχε καθαρίσει την φάση αλλά η αδράνεια του έδωσε στον Dunk το ελεύθερο να σκοράρει. Βέβαια ο De Zerbi υποστήριξε ότι δεν υπάρχει φάουλ εξαρχής. Από την άλλη υποστήριξε ότι υπάρχει πέναλτι στην φάση λίγο πριν όπου η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Van Djik αφού βέβαια έχει βρει στο σώμα του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού.

«Νομίζω πως υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει φάουλ στην φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ μας. Είμαι ειλικρινής. Είπα και την άποψη μου στον Jurgen.» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Οι δυο προπονητές έχουν απεριόριστο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και αρκετές φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντάλλασσαν τις απόψεις τους για τις φάσεις του παιχνιδιού, με τον προπονητή της ομάδας μας να προσπαθεί να ηρεμήσει τον συνάδελφο του σε στιγμές που ξεπέρασε τα όρια και φλέρταρε με την αποβολή του από τον πάγκο της ομάδας του.

«Λατρεύω τον Klopp. Μπορεί να κάνει ότι θέλει, του έχω απεριόριστο σεβασμό και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους προπονητής του κόσμου. Μου αρέσει η συμπεριφορά του. Όταν λέει κάτι, συμφωνώ μαζί του σχεδόν πάντα.»

«Σε αυτή την περίπτωση (του Van Djik) νομίζω ότι υπάρχει καθαρό πέναλτι και το είπα στον διαιτητή-νομίζω σε ήπιο τόνο.»

Υπήρχε άλλη μια αμφισβητούμενη φάση στον αγώνα της Κυριακής καθώς στην φάση του κερδισμένου πέναλτι του Dominik Szoboszlai από τον Pascal Gross, ο οποίος κάνει ξεκάθαρα κίνηση να σταματήσει τον Ούγγρο και όχι να διεκδικήσει την μπάλα.

Η Liverpool κέρδισε το πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Salah, αλλά δεν κέρδισε την αποβολή του Γερμανού που σύμφωνα με τους κανόνες της ομοσπονδίας θα έπρεπε να έχει δοθεί, καθώς στην φάση ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός βρίσκετε σε προφανείς θέση για γκολ όταν ανατρέπεται.

Όταν ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ήταν τυχερή που τελειώσει το ματς με 11 παίκτες αναφέρθηκε στις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του από το VAR.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν ξέρω (αν ήταν τυχερή η ομάδα του που τελείωσε με 11 παίκτες το παιχνίδι). Αν μιλήσουμε για αποφάσεις του VAR, θα πρέπει να αναφερθούμε στο offside του στο δεύτερο και το τρίτο γκολ της Aston Villa. Πρέπει να αναλύσουμε από την περσινή σεζόν στο παιχνίδι με την Palace, που σκοράραμε ένα καθαρό γκολ και ακυρώθηκε καθώς και στο ματς με την Leicester που υπήρχε ένα καθαρό πέναλτι. Μπορούμε να μιλάμε μέχρι αύριο και δεν θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε.»

«Εγώ θεωρώ ότι υπάρχει πέναλτι, αλλά η φάση τελείωσε μετά την λήξη του παιχνιδιού. Επίσης όπως προείπα, θεωρώ ότι στο γκολ του Dunk στην προηγούμενη φάση δεν υπάρχει φάουλ. Νομίζω ότι είμαι από τους πιο ειλικρινής προπονητές, ότι έρχομαι και μιλάω σε εσάς τους δημοσιογράφους.»

De Zerbi: «Δεν υπάρχει φάουλ στην φάση του 2ου γκολ μας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com