Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ξεχνά την περίπτωση του Andre η Liverpool

Δεν ξεχνά την περίπτωση του Andre η Liverpool

Η Liverpool δεν ξεχνά την περίπτωση του Andre της Fluminense, εξακολουθώντας να έχει στη λίστα της, τον αμυντικό χαφ της Βραζιλιάνικης ομάδας.

Οι Reds ενισχύθηκαν με 4 ποδοσφαιριστές στον χώρο της μεσαίας γραμμής το καλοκαίρι, ωστόσο πρόσθεσαν στο ρόστερ τους μόνο έναν αμυντικό χαφ, τον Wataru Endo, ο οποίος όμως έχει ξεκινήσει μόλις έναν αγώνα της Premier League, εκείνον κόντρα στη Newcastle τον Αύγουστο.

Η Fluminense του 22χρονου άσου προκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στον τελικό του Copa Libertadores, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την Boca Juniors και άπαντες στην Βραζιλιάνικη ομάδα είναι επικεντρωμένη στην συγκεκριμένη μεγάλη αναμέτρηση, έχοντας αφήσει στον πάγο τις οποιεσδήποτε συζητήσεις για μεταγραφές.

Μετά όμως τον τελικό και το αργότερο ως τις αρχές του Ιανουαρίου, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου, με τα Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης να θεωρούν πως οι Reds θα κάνουν πρόταση για τον Andre και εκείνος θα γίνει επίσημα παίκτης τους μέσα στον Ιανουάριο.

Η σεζόν της Fluminense πάντως τελειώνει μετά τον τελικό του Copa Libertadores, κάτι που σημαίνει πως ο Andre θα ξεπεράσει τα 60 παιχνίδια μέσα στο 2023, αν συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.
Υπαρκτό και σοβαρό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com