Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον» της Barcelona για τον Thiago σύμφωνα με διεθνές ΜΜΕ

«Ενδιαφέρον» της Barcelona για τον Thiago σύμφωνα με διεθνές ΜΜΕ

Με τον Thiago να μην έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος και να αναμένεται να φύγει από τη Liverpool με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, ο μέσος θεωρείται στόχος της Barcelona.

Η θητεία του Thiago στη Liverpool έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά η τρέχουσα αποχή του αποδεικνύεται η πιο απογοητευτική για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο βετεράνος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο ισχίο τον Μάιο και παρά τις αναφορές ότι θα είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν, δεν έχει ακόμη συμμετάσχει. Μια σειρά από πισωγυρίσματα στην ανάρρωσή του, έχουν περιορίσει τον Thiago σε μερικές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με τη συμμετοχή στις αγωνιστικές ημέρες να μην τίθεται θέμα.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο και καθώς ο Jurgen Klopp ανανεώνει τη μεσαία του γραμμή, φαίνεται απίθανο να του προσφερθεί επέκταση.

Αυτό, σύμφωνα με το ESPN, έχει οδηγήσει την Barcelona να τον εξετάσει στη λίστα των στόχων της, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή το επόμενο καλοκαίρι υπό οικονομικούς περιορισμούς.

«Η οικονομική θέση της Barca σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσει σε παίκτες που είτε δεν έχουν σύλλογο είτε προχωρούν στα τελευταία χρόνια των συμβολαίων τους», εξηγείται.

Ο μάνατζερ Xavi λέγεται ότι στοχεύει στον «ανταγωνισμό» του Oriol Romeu, ο οποίος ο ίδιος ήταν μια «επιλογή χαμηλού κόστους» για να αντικαταστήσει τον Sergio Busquets το καλοκαίρι.

Ο Joshua Kimmich της Bayern Munich φέρεται να έχει προταθεί στον σύλλογο, ενώ ο Thiago είναι «στο τραπέζι» μαζί με τους Jorginho και Guido Rodriguez.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Thiago συνδέεται με την επιστροφή του στην Barcelona, με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακίνηση νωρίτερα φέτος, ενώ η Sevilla και η Real Sociedad είχαν επίσης αναφερθεί ως πιθανότητες επιστροφής στην Ισπανία.

Ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε μια επικερδή μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με τον Melissa Reddy του Sky Sports να υποστηρίζει ότι η Liverpool θα του επέτρεπε να φύγει αν λάμβανε μια «κατάλληλη πρόταση».

Ο Thiago, που αποκτήθηκε το 2020 από την Bayern Munich για 25 εκατομμύρια λίρες, αγωνίστηκε 97 φορές με τη Liverpool τις τρεις τελευταίες σεζόν. Η προοπτική της αποχώρησής του με ελεύθερη μεταγραφή είναι απίθανο να προκαλέσει ανησυχία, δεδομένης της ηλικίας του στα 32 έτη, αν και θα υπάρξει απογοήτευση που δεν μπόρεσε να παίξει πιο σημαντικό ρόλο.

Ενδιαφέρον της Barcelona για τον Thiago σύμφωνα με διεθνές ΜΜΕ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com