Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Webb: «Το λάθος με το VAR έγινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης»

Webb: «Το λάθος με το VAR έγινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης»

Την προσωπική του εκδοχή για το λάθος που στέρησε από τον Luis Diaz το γκολ στο παιχνίδι της Liverpool με την Tottenham έδωσε ο πρώην διαιτητής, Howard Webb.

Ο νυν επικεφαλής της PGMOL, του σώματος που έχει υπό την ευθύνη του τη διαιτησία των αγώνων της Premier League, θεωρεί ότι η κακή συνεννόηση και η μη πλήρης εφαρμογή του πρωτοκόλλου που όφειλαν να ακολουθήσουν οι Simon Hooper και Darren England ήταν προϊόν έλλειψης συγκέντρωσης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Οι δηλώσεις του στη νέα τηλεοπτική εκπομπή Match OfficialsMic’d Up, ήταν οι εξής:

«Αναλάβαμε την ασυνήθιστη πρωτοβουλία να δημοσιοποιήσουμε το ηχητικό εκείνης της φάσης λίγο αφότου συνέβη. Θέλαμε να δείξουμε σε όλους αυτό που έγινε γρήγορα σαφές σε εμάς, ότι δηλαδή ήταν ένα σημαντικό ανθρώπινο λάθος και έλλειψη συγκέντρωσης. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι που το σύστημα του VAR δεν παρενέβη για να επανορθώσει για το προφανές λάθος που είδαμε στο γήπεδο, την ακύρωση του γκολ.»

«Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από τους ίδιους τους διαιτητές. Είναι περήφανοι για τη δουλειά τους, θέλουν να επηρεάζουν θετικά το παιχνίδι, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν συνέβη.»

O Howard Webb ασκεί τα διαιτητικά του καθήκοντα σε παιχνίδι της σεζόν 2008-09.
O Howard Webb ασκεί τα διαιτητικά του καθήκοντα σε παιχνίδι της σεζόν 2008-09.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com