Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gravenberch κατέγραψε κάτι που είχε να συμβεί 10 χρόνια στους Reds

Ο Gravenberch κατέγραψε κάτι που είχε να συμβεί 10 χρόνια στους Reds

Ο Ryan Gravenberch μας έδωσε μια πρώτη απόδειξη των δημιουργικών του ικανοτήτων, κάνοντας κάτι που δεν έχει κάνει κανένας παίκτης της Liverpool εδώ και 10 χρόνια.

Ο Ολλανδός ξεκίνησε για δεύτερη φορά με την ομάδα του στη νίκη με 3-1 επί της Leicester στην πρεμιέρα του League Cup την Τετάρτη, μετά τη μετακίνησή του από την Bayern Munich, που κόστισε 38,5 εκατομμύρια λίρες την ημέρα της λήξης των μεταγραφών.

Με αυτόν τον τρόπο, έγινε ο πρώτος παίκτης των Reds που σημείωσε μια ασίστ στις δύο πρώτες του συμμετοχές μετά τον Jordon Ibe τον Αύγουστο του 2013, σύμφωνα με τον Michael Reid της Opta. Ο Gravenberch ολοκλήρωσε το κατόρθωμα, προσφέροντας στον Cody Gakpo για να ισοφαρίσει το σκορ απέναντι στις Αλεπούδες, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από το γκολ του Kasey McAteer.

Η ασίστ που έδωσε στο ντεμπούτο του ήταν όταν έδωσε στον Luis Diaz για την ισοφάριση της Liverpool στο πρώτο παιχνίδι της για τους ομίλους του Europa League απέναντι στη LASK. Θα πρέπει να πάει κάποιος 10 χρόνια πίσω για να βρει έναν παίκτη της Liverpool που να έχει κάνει το ίδιο, με τον Ibe να βοηθά τον Philippe Coutinho στο τελευταίο παιχνίδι του Jamie Carragher στο Anfield εναντίον της QPR τον Μάιο του 2013. Η δεύτερη ασίστ του ήρθε την επόμενη σεζόν, όταν πάσαρε στον Jordan Henderson στον αγώνα του League Cup εναντίον της Notts County τον Αύγουστο του ίδιου έτους – ένα παιχνίδι που οι Reds κέρδισαν με 4-2 με τη βοήθεια της παράτασης.

Ο ρόλος του Gravenberch εντός της ομάδας παραμένει κάπως αβέβαιος, αφού οι αποτυχημένες καλοκαιρινές επιδιώξεις των Romeo Lavia και Moises Caicedo οδήγησαν στην υπογραφή του Wataru Endo. Ο 21χρονος εθεωρείτο μια «πολυλειτουργική» εναλλακτική λύση στο κέντρο του γηπέδου και περιέγραψε τον εαυτό του ως παίκτη «box-to-box» κατά την άφιξή του στον σύλλογο.

Θα ελπίζει να συνεχίσει να αποτελεί δημιουργική δύναμη για τους συμπαίκτες του, καθώς θέλει να κερδίσει μια σταθερή θέση στην ομάδα του Jurgen Klopp τους επόμενους μήνες. Ο Gravenberch έφυγε από τους πρωταθλητές Γερμανίας αναζητώντας πιο σταθερά λεπτά συμμετοχής, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τους συναδέλφους του Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai, αν θέλει να αγωνιστεί στη θέση 8.

Ο Gravenberch κατέγραψε κάτι που είχε να συμβεί 10 χρόνια στους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com