Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Βαρύ» πρόγραμμα αγώνων για την Liverpool στο διάστημα 26/11 – 5/11

«Βαρύ» πρόγραμμα αγώνων για την Liverpool στο διάστημα 26/11 – 5/11

Η Liverpool θα παίξει τέσσερα παιχνίδια σε μόλις 11 ημέρες, στο διάστημα τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου, με την ημερομηνία και την ώρα έναρξης του ταξιδιού της στο Bournemouth να έχουν ορισθεί.

Με τους Reds να αγωνίζονται ξανά σε τέσσερα μέτωπα αυτή τη σεζόν, θα είναι ένα γεμάτο πρόγραμμα για τον Jurgen Klopp και τους παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο μετά την συμμετοχή στο Europa League, με τους αγώνες να γίνονται τα βράδια της Πέμπτης και όχι την Τρίτη ή την Τετάρτη στο Champions League.

Αυτό σημαίνει συνήθως ένα κενό δύο ή τριών ημερών μεταξύ του Europa League και της Premier League, με το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup επίσης διάσπαρτα.

Η νίκη επί της Leicester City στον 3ο γύρο του League Cup, έφερε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Bournemouth στον τέταρτο γύρο. Έτσι έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, με έναρξη στις 19.45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων των Κόκκινων από 26/10 έως 5/11:

Toulouse (H) – Europa League – Οκτώβριος 26, 8pm
Nottingham Forest (H) – Premier League – Οκτώβριος 29, 2pm
Bournemouth (A) – League Cup – Νοέμβριος 1, 7.45pm
Luton (A) – Premier League – Νοέμβριος 5, 4.30pm

Το πρόγραμμα φέρνει μια σειρά τεσσάρων αγώνων σε 11 ημέρες, αρχής γενομένης από την επίσκεψη της Toulouse στο Europa League την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, η Nottingham Forest θα φιλοξενηθεί στο Anfield στην Premier League την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, με την Bournemouth μετά από αυτήν και στη συνέχεια ένα ταξίδι στο Luton την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα – Toulouse εκτός έδρας και Brentford εντός – πριν από το τρίτο διάλειμμα των Εθνικών ομάδων για την σεζόν. Η ομάδα του Κlopp αναμφίβολα θα είναι «στα κόκκινα» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά εάν αρχίσουν να συσσωρεύονται τραυματισμοί, αν και φαίνεται ότι υπάρχει περισσότερο βάθος στην ομάδα αυτήν την χρονιά.

«Βαρύ» πρόγραμμα αγώνων για την Liverpool στο διάστημα 26/11-5/11
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com