Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως ο Glatzel μπήκε στην λίστα των Reds για την Premier League

Πως ο Glatzel μπήκε στην λίστα των Reds για την Premier League

Η Liverpool όρισε μια ομάδα 23 παικτών για τη σεζόν της Premier League την Τετάρτη, με τον επιθετικό Paul Glatzel να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, παρά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια που πέρασε.

Ο Glatzel επρόκειτο να κάνει την «αποκάλυψη» του υπό τον Jurgen Klopp το 2019, όταν ένας τραυματισμός που υπέστη στην πρώτη του παρουσία στην προετοιμασία, σταμάτησε την πρόοδό του. Η Liverpool πρόσφερε στον Glatzel νέο συμβόλαιο νωρίτερα το καλοκαίρι, καθώς ο ίδιος βελτιώνει την φυσική του κατάσταση, με την πρώτη αγωνιστική επιστροφή με τους U21 να σημειώνεται εναντίον της Middlesbrough στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή του στην ομάδα του συλλόγου για την χρονιά στην Premier League, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς fans, με τους άλλους 22 παίκτες να αναφέρονται τακτικά. Αλλά ο Glatzel έπρεπε να εγγραφεί ως παίκτης μεγαλύτερης ηλικίας αφού έκλεισε τα 22 τον Φεβρουάριο, που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον κατάλληλος ως U21 σύντομα.

Ο Glatzel πληροί τις προϋποθέσεις ως γηγενής παίκτης, που σημαίνει ότι δεν θα έπαιρνε μια πολύτιμη θέση ξένου παίκτη (έχει και γερμανικό διαβατήριο) στην ομάδα του Jurgen Klopp. Οι Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Vitezslav Jaros, Curtis Jones και Caoimhin Kelleher είναι επίσης γηγενείς παίκτες.

Η Liverpool εξακολουθεί να έχει χώρο για έναν ακόμη μη εγχώριο παίκτη, αφού έχει δηλώσει 16 μέχρι στιγμής, που σημαίνει ότι μια άλλη προσθήκη είναι πιθανή τον Ιανουάριο. Ωστόσο, είναι απίθανο ο Glatzel να συμμετάσχει αγωνιστικά στην πρώτη ομάδα παρά την ένταξη του και πιο ρεαλιστικό είναι μια παρατεταμένη παραμονή με τους U21.

Αυτή η καμπάνια θα θεωρηθεί ως μια ευκαιρία να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση, μετά από μια τραγική σειρά τραυματισμών και οι τακτικές εμφανίσεις σε επίπεδο νέων μπορούν να του επιτρέψουν να το κάνει. Ο Glatzel είναι πιθανό να επανεκτιμηθεί τον Ιανουάριο, πριν από έναν πιθανό δανεισμό, αν και θα μπορούσε επίσης να κληθεί να παίξει στην πρώτη ομάδα όταν χρειαστεί.

Ο Klopp μπορεί να είναι πιο διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τους Bobby Clark, Melkamu Frauendorf και Lewis Koumas στα εγχώρια παιχνίδια κυπέλλου, αν θελήσει να δοκιμάσει τις επιλογές του.

Πως ο Glatzel μπήκε στην λίστα των Reds για την Premier League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com