Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kone-Doherty: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία της εμπειρίας»

Kone-Doherty: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία της εμπειρίας»

Ο Τrent Kone-Doherty προπονούνταν με την ομάδα κάτω των 18 ετών της Liverpool όταν έλαβε την έκπληξη για να προπονηθεί στην πρώτη ομάδα, όπως θυμάται.

Πριν από το ταξίδι των Reds στη Newcastle Utd της Premier League, ο 17χρονος εξτρέμ Kone-Doherty εθεάθη με την πρώτη ομάδα στο Προπονητικό Κέντρο της AXA. Ήταν μια σπάνια εμφάνιση του Ιρλανδού στο πλευρό της πρώτης ομάδας, καθώς προπονήθηκε με παίκτες όπως οι Mohammed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo και Darwin Nunez

Και ήταν έκπληξη για τον ίδιο τον Kone-Doherty, ο οποίος ήδη έκανε ζέσταμα με την U18 σε άλλο σημείο στο προπονητικό γήπεδο όταν πήρε την κλήση.

«Στην πραγματικότητα έκανα την προθέρμανση με την U18 και μετά μου είπαν ότι έπρεπε να πάω στην πρώτη ομάδα για να προπονηθώ», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Περπατούσα κάπως γρήγορα, απλώς χαμογελούσα. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ευγνώμων. Επειδή ήρθε τόσο γρήγορα, δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Ανέβηκα και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Το απόλαυσα πραγματικά και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία».

Δουλεύοντας μαζί με τον συνονόματό του Trent Alexander-Arnold, ο Kone-Doherty αστειεύτηκε ότι υπήρχε κάποια σύγχυση: «Με φώναζαν Trent, αλλά μερικοί από τους παίκτες γελούσαν γιατί μπερδευόμασταν συνέχεια!»

Ο Kone-Doherty, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν μέλος της ομάδας της Liverpool για να ταξιδέψει στο St James’ Park, με τον Ben Doak να βρίσκεται τον πάγκο παρέα με τους Nunez και Jota. Αντίθετα, εμφανίστηκε στην νίκη με 2-0 επί της Derby U18s, αν και ήδη αυτή τη σεζόν έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο κάτω των 21 ετών, όπου χρειάστηκε να εφαρμόσει την «ατρόμητη» στάση του.

«Νιώθω ότι παίζω το καλύτερο μου παιχνίδι όταν παίζω με θάρρος, για να είμαι ειλικρινής», συνέχισε ο έφηβος. «Προσπαθώ να στηρίξω τον εαυτό μου με όποιον κι αν παίζω. Νομίζω ότι ο πατέρας μου, το φύτεψε μέσα μου όταν ήμουν πιο μικρός. Όποτε έπαιρνα την μπάλα όταν ήμουν μικρότερος, προσπαθούσα απλώς να ντριμπλάρω. Είναι κάτι που μου έχει κολλήσει και νομίζω ότι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν παίζω χωρίς φόβο».

Αυτή η αφοβία θα λειτουργήσει προς όφελος του Kone-Doherty κάθε φορά που θα κληθεί στη συνέχεια στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, καθώς δεν υπάρχει «έλεος» όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο σε επίπεδο πρώτης ομάδας.

Kone-Doherty: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία της εμπειρίας»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com