Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπερασπίστηκε τον Henderson o Rodgers από τους «αστυνόμους ηθικής»

Υπερασπίστηκε τον Henderson o Rodgers από τους «αστυνόμους ηθικής»

Ο Brendan Rodgers επιχείρησε να προστατεύσει τον Jordan Henderson μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τη Liverpool.

Ο πρώην προπονητής των Reds πιστεύει τον ισχυρισμό που έκανε ο πρώην αρχηγός τους, σύμφωνα με τον οποίο τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος παρακινητικός παράγοντας γι’ αυτόν προκειμένου να δεχτεί την πρόταση της Al-Ittifaq, ενώ την δικαιολόγησε την απόφαση του Ηendo, υπό την έννοια ότι είχε κερδίσει τα πάντα στο Anfield και δεν είχε να αποδείξει τίποτα, και ταυτόχρονα πιθανότατα θα είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχής από φέτος.

«Είναι το επάγγελμά τους, είναι η ζωή τους, οπότε πρέπει να κάνουν ό, τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς», δηλώνει αρχικά ο Βrendan στο ΤalkSPORT.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί ‘αξιωματικοί ηθικής’ εκεί έξω σήμερα, οι οποίοι κρίνουν τον κόσμο», συνεχίζει.

«Όμως γνωρίζω εξαιρετικά καλά τον Jordan και ξέρω την αγάπη που είχε για τη Liverpool. Βρισκόταν σε ένα στάδιο της καριέρας του όπου μάλλον δεν θα ήταν πια το πρώτο όνομα στο φύλλο αγώνων της ομάδας. Στα 33 του χρόνια, έχει κερδίσει τα πάντα», προσθέτει.

«Πιθανότατα θέλησε μία διαφορετική πρόκληση, και από σεβασμό ένιωθε ότι δεν ήταν σωστό να πάει σε άλλη ομάδα της Premier League. Οπότε, το να πάει στο εξωτερικό και να δοκιμάσει μία καινούρια πρόκληση είναι σαφές ότι του ταίριαζε», έκλεισε ο πρώην προπονητής της ομάδας μας.

Brendan Rodgers και Jordan Henderson τη σεζόν 2015-16.
Brendan Rodgers και Jordan Henderson τη σεζόν 2015-16.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com