Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Unai Emery: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Anfield»

Unai Emery: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Anfield»

Η Liverpool έφτασε σε νίκη με 3-0 επί της Aston Villa στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Unai Emery να θεωρεί ότι η έλλειψη ψυχραιμίας της ομάδας του μπροστά στο τέρμα, ήταν η «καταστροφή» της απέναντι στους Reds.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν με 3-0 στο Anfield την Κυριακή και διεύρυναν το αήττητο ξεκίνημά τους στη σεζόν της Premier League. Ο Dominik Szoboszlai άνοιξε το σκορ μετά από μόλις τρία λεπτά παιχνιδιού, προτού ένα αυτογκόλ του Matty Cash στο 22ο λεπτό διευρύνει το προβάδισμα. Ωστόσο, η Villa είχε τις δικές της ευκαιρίες πριν από το ημίχρονο, με τον Leon Bailey μετά από ωραία προσπάθεια να βρίσκει τον John McGinn, του οποίου όμως η εκτέλεση δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια, λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Cash είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ του, είδε όμως τον Alisson Becker να σταματάει εμφατικά την κεφαλιά του. Μερικά λεπτά αργότερα, στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Mo Salah έβαλε τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Robertson, ο Darwin Nunez πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει στον Αιγύπτιο, ο οποίος με τη σειρά του σκόραρε από κοντινή απόσταση, σφραγίζοντας έτσι την νίκη για την Liverpool.

Ο Emery παραδέχτηκε ότι η νίκη στο Anfield είναι πάντα δύσκολη, αν και απογοητεύτηκε για το γεγονός ότι η Villa δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Το αφεντικό των Villans δήλωσε: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ (στο Anfield), είναι δύσκολο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κομβικό».

Συνέχισε λέγοντας: «Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, δεν ήμασταν κακοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, δεν ήταν εύκολο να το κάνουμε, αλλά όταν πιέσαμε «μπήκαμε» στην περιοχή τους και δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν «κυνικοί» και αμυντικά ήμασταν αδύναμοι σε κάποιες στιγμές. Το 2-0 δεν ήταν αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ημίχρονο».

«Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε ένα γκολ, για να έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε. Είχαμε δύο ευκαιρίες στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν σκοράραμε. Δημιούργησαν μια ευκαιρία στο τρανζίσιον, πέτυχαν το τρίτο γκολ και εκεί ο αγώνας τελείωσε».

«Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, γιατί εδώ, όπως και στο Newcastle, χάσαμε τα τελευταία 30 λεπτά με πέντε γκολ και πραγματικά, δεν το ήθελα αυτό σήμερα μετά το πρώτο γκολ. Μπορώ να δεχτώ τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να τους αφήσω να βάλουν περισσότερα γκολ εναντίον μας».

Unai Emery: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Anfield»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com