Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Κανένας από τον σύλλογο δεν μου ζήτησε να μείνω»

Henderson: «Κανένας από τον σύλλογο δεν μου ζήτησε να μείνω»

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson μίλησε στην Athletic UK για την αποχώρηση του από τον σύλλογο τον Ιούλιο, ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στην πλευρά της ομάδας, η οποία δεν του ζήτησε να μείνει στο Anfield, όταν ήρθε η πρόταση από την Al Ettifaq.

Ο Hendo πωλήθηκε στην ομάδα του Steven Gerrard στη Saudi Pro League έναντι £12 εκατομμυρίων, εξασφαλίζοντας ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο, σε σχέση με εκείνο που είχε στη Liverpool.

Στη νέα του συνέντευξη για το θέμα της αποχώρησης τόνισε:

“ Υπήρξε μια προσέγγιση από την Al-Ettifaq προς τον σύλλογο για να δούμε αν θα ήταν δυνατόν να πάω εκεί. Η αντίδραση από τον σύλλογο δεν ήταν να πει όχι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η αξία μου ή η επιθυμία μου να μείνω, με τον προπονητή και εντός του συλλόγου, ίσως είχε αλλάξει. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα. ”

“ Αν ένας από αυτούς τους ανθρώπους (Klopp ή FSG) μου έλεγε, «Τώρα θέλουμε να μείνεις», τότε δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι με ανάγκασαν να φύγω από το club, αλλά σε κανένα σημείο δεν ένιωσα επιθυμητός από τον σύλλογο ή από κάποιον να παραμείνω. ”

“ Δούλευα τόσο σκληρά και οι άνθρωποι είδαν τη φόρμα που επέστρεψα. Αλλά όταν επέστρεψα, ήταν ακόμα η ίδια κατάσταση [που δεν ήμουν στην ομάδα], που με έκανε να σκεφτώ, «Στην πραγματικότητα, αυτή τη φορά, έχει σημασία τι κάνω; ”

“ Υπήρχαν μερικά πράγματα που έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Jurgen. ”

“ Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη συνομιλία γιατί είναι ιδιωτική, αλλά με έφερε σε μια θέση όπου ήξερα ότι δεν θα έπαιζα τόσο πολύ. ”

“ Τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρο, για να πάω στη Σαουδική Αραβία. Τα ποσά που αναφέρονται απλώς δεν είναι αληθινά. Έπρεπε όμως να δουλέψει για εμάς και από την οικονομική πλευρά και δεν λέω ότι δεν συνέβη αυτό. Τα χρήματα ήταν καλά, όμως δεν ήταν αυτά που έχουν αναφερθεί. ” Σημείωσε ο Henderson.

“ Η αρνητική αντίδραση, νομίζω ότι μεγάλο μέρος της είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης, με τα οποία δεν ασχολούμαι. Όταν είδα ανθρώπους γύρω μου, όλοι μου ευχήθηκαν τα καλύτερα. Ακόμα και οι οπαδοί της Liverpool. ”

“ Αφιέρωσα τη ζωή μου γι’ αυτό το σύλλογο σε αυτά τα 12 χρόνια. Τους έδωσα τα πάντα και θα το έκανα ξανά, αν μπορούσα να πάω το χρόνο πίσω. Νομίζω πως όλοι το γνωρίζουν αυτό και το εκτιμούν. ”

“ Δεν θα είχα πρόβλημα αν είχα την ευκαιρία να γυρίσω για να πω αντίο. Με πληγώνει όμως που δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω. ”

“ Αν είχα την ευκαιρία για ένα αποχαιρετιστήριο ματς ή για να πω απλώς αντίο, νομίζω πως θα ήταν ωραίο και για εμένα και για τον κόσμο. ”

Ο Jordan Henderson εντάχθηκε στην ομάδα του Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com