Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Η FSG ξέρει τι κάνει για τον σύλλογο»

Henderson: «Η FSG ξέρει τι κάνει για τον σύλλογο»

Ο Jordan Henderson στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην Athletic UK μίλησε για τη διοίκηση της Liverpool, Fenway Sports Group, ενώ αναφέρθηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του Jürgen Klopp.

Αναφορικά με την FSG, ο Hendo ανέφερε:

“ Ειλικρινά, μπορώ να πω μόνο θετικά πράγματα για την ιδιοκτησία. Ήταν τόσο καλοί. Είναι ξεκάθαρο για όλους. Όταν ήρθαν και πήγαν τον σύλλογο εκεί που είναι τώρα και τι πέτυχαν σε αυτό το διάστημα. ”

“ Αυτοί οι τύποι είναι έξυπνοι άνθρωποι. Ξέρουν τι κάνουν. Δεν είναι ένας σύλλογος που θα πάει να ρίξει εκατό, διακόσια, τριακόσια εκατομμύρια σε έναν παίκτη. Ξέρουν τι χρειάζονται και μερικές φορές – στην περίπτωσή μου – αυτό δεν είναι ωραίο μερικές φορές. Αλλά είναι ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο. Είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. ”

“ Στην τελική έχουν μια δομή, έχουν ένα σχέδιο και αν δεν εμπίπτει σε αυτό, τότε δεν πρόκειται να το αλλάξουν. Επειδή έχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Είναι υπέροχο να υπογράφεις αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες με μεγάλους μισθούς και είναι καταπληκτικό για όλους. Αλλά στο τέλος θα έχεις στη συνέχεια διαφορετικούς παίκτες που θέλουν διαφορετικά χρήματα, θα έχεις παίκτες να λένε: «Λοιπόν, θέλω…». Προκαλεί πολλά διαφορετικά ζητήματα εσωτερικά. ”

“ Έχουν πάντα ένα σχέδιο, έχουν πάντα μια στρατηγική και ξέρουν τι κάνουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι νοιάζονται για τον σύλλογο και αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που θα έλεγα για αυτούς. ”

Όσο για τις δηλώσεις του Klopp σχετικά με τις μεταγραφές:

“ Είδα τον Jurgen να λέει πριν από λίγες μέρες ότι είναι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφική περίοδο και αγαπά την ομάδα του. Αυτό μας λέει ότι οι παίκτες που έφυγαν, μάλλον ήθελε να φύγουν και οι παίκτες που ήρθαν, μάλλον ήθελε να υπογράψουν. ” Σημείωσε ο Henderson.

“ Άρα θα έχουν ένα σχέδιο. Δεν είναι σαν να έγιναν όλα την τελευταία στιγμή, «Ο Jordan φεύγει και ο Fab φεύγει, ο Milner έφυγε». Υπάρχει πάντα ένα σχέδιο, υπάρχει πάντα μια στρατηγική, ειδικά με αυτήν την ιδιοκτησία. ”

“ Και για να είμαι ειλικρινής, πάντα ένιωθα ότι είχαν τα καλύτερα συμφέροντα του συλλόγου στην καρδιά. Δεν βγάζουν ποτέ λεφτά από τον σύλλογο. Τα επενδύουν όλα πίσω στον σύλλογο – είτε πρόκειται για το γήπεδο, το προπονητικό γήπεδο, τους παίκτες. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι έξυπνοι σε αυτό που κάνουν με τα χρήματα. Δεν πρόκειται να πάνε και να ξοδέψουν ένα γελοίο ποσό αμοιβών και μισθών σε παίκτες γιατί θα αναστατώσει τη δομή, Εμμένουν στις αρχές τους και αυτό λειτούργησε.”

Jordan Henderson και Jürgen Klopp μετά από διπλό στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com