Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leon Osman: «Ο Mac Allister είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού»

Leon Osman: «Ο Mac Allister είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού»

Ο πρώην παίκτης της Everton, Leon Osman, μιλώντας στην εκπομπή Premier League Productions, αποκάλυψε την πεποίθησή του ότι η απόκτηση του Alexis Mac Allister από την Liverpool, με μια «απίστευτη συμφωνία», είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού.

«Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Alexis Mac Allister! Νομίζω 35-40 εκατομμύρια λίρες για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η φόρμα του βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι είναι απίστευτα χαμηλή τιμή. Εάν σκεφτείς ότι για τον Tonali δαπανήθηκαν 50 εκατομμύρια λίρες, νομίζω μόνο από άποψη τιμής, είναι μια απίστευτη συμφωνία που έχει κάνει η Liverpool».

Η μεταγραφή του Tonali στη Newcastle ήταν από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Η εμπειρία της συμμετοχής του πρώην σταρ της AC Milan στο Champions League (έφτασε στα ημιτελικά την περασμένη σεζόν) ήταν πιθανότατα σημαντικός παράγοντας για την απόκτηση του από τους Magpies.

Ωστόσο, η Liverpool απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και είχε σταθερά καλή απόδοση στην Premier League τις τελευταίες δύο σεζόν.

Ο Αργεντίνος μέσος έχει ήδη δημιουργήσει μια καλή συνεργασία στη μεσαία γραμμή της Liverpool με τον, επίσης, νεαποκτηθέντα Dominic Szoboszlai. Ο τελευταίος πέτυχε το πρώτο του γκολ για τους Reds στη νίκη με 3-0 επί της Aston Villa, την περασμένη Κυριακή.

Με αυτά τα δεδομένα είναι σίγουρο ότι το πρώτο γκολ του Mac Allister για τον σύλλογο δε θα αργήσει να έρθει.

Leon Osman: «Ο Mac Allister είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com