Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool αφήνει τον Adrian εκτός Ευρωπαϊκής λίστας

Η Liverpool αφήνει τον Adrian εκτός Ευρωπαϊκής λίστας

Η Liverpool αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει επίσημα τη λίστα της για τους αγώνες του UEFA Europa League, από την οποία θα μείνει εκτός ο Adrian, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, οι Ben Doak και Ryan Gravenberch δεν μπορούν να δηλωθούν ως U21 στη λίστα Β, όπως θα γίνει στη λίστα της Premier League.

Ο Jürgen Klopp έπρεπε να κόψει έναν παίκτη από την Ευρωπαϊκή λίστα καθώς είχε 17 διαθέσιμες θέσεις, έχοντας στο ρόστερ 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να δηλωθούν στη λίστα Α και όχι στη λίστα Β.

Ο Γερμανός τεχνικός έπρεπε να αποφασίσει ποιον ποδοσφαιριστή θα αφήσει εκτός Ευρώπης, με τους Adrian και Thiago να είναι δυο εκ των βασικότερων υποψηφίων, αφού οι Ben Doak και Ryan Gravenberch αναμένεται όχι μόνο να δηλωθούν στη λίστα, αλλά να πάρουν και αρκετά λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση.

Έτσι, οι Reds κατέληξαν στο ότι θα ήταν προτιμότερο να μείνει εκτός ο 36χρονος Ισπανός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα τον περασμένο Ιούνιο, παρότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόνο στο Community Shield.

Η Liverpool σε περίπτωση πάντως σοβαρού τραυματισμού κάποιου εκ των Alisson ή Kelleher, μπορεί πάντως να εκμεταλλευτεί το παραθυράκι που αφήνει η UEFA για τη θέση του τερματοφύλακα, αφήνοντας τις ομάδες να προβούν σε αλλαγή, αν κάποιος εξ’ αυτών που έχουν δηλωθεί λείψει για αρκετό καιρό.

Εκτός Ευρώπης μένει ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com