Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το «ευγενικό αίτημα» του Klopp στους Red fans για το τραγούδι του

Το «ευγενικό αίτημα» του Klopp στους Red fans για το τραγούδι του

Αφού αντέδρασε έντονα στο άκουσμα του ονόματός του κατά τη διάρκεια της νίκης επί της Bournemouth, ο Klopp ζήτησε από τους Red fans να μην τραγουδήσουν ξανά το τραγούδι του το Σαββατοκύριακο.

Ο προπονητής έχει εκφράσει πολλές φορές φωνές για την προτίμησή του να επικεντρώνεται η υποστήριξη σε όσους αγωνίζονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς να δείχνουν την εκτίμησή τους για τον προπονητή, κατά τη νίκη με 3-1 στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του 2023/24, παρόλο που απέμεναν περίπου 15 λεπτά για την λήξη του παιχνιδιού.

Πριν την επίσκεψη της Aston Villa την Κυριακή, ο Κlopp έστειλε «ένα ευγενικό αίτημα» στους οπαδούς να μην τραγουδήσουν το τραγούδι στο Anfield, ενώ επανέλαβε την «ευγνωμοσύνη» του για την αγάπη που του έδειξε το Kop.

«Το πρώτο πράγμα που έχω να πω για αυτό είναι ότι αγαπώ απόλυτα το άσμα», επέμεινε ο Κlopp στις δηλώσεις του στο πρόγραμμα του αγώνα με την Aston Villa. «Το λέω γιατί δεν θέλω να υπάρξει καμία παρεξήγηση. Μου αρέσει που υπάρχει το τραγούδι. Μου αρέσει που τραγουδιέται. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είμαι ευγνώμων που οι υποστηρικτές που αγαπώ, θέλουν να το τραγουδήσουν όταν έρθουν στο Anfield. Και μόνο που το σκέφτομαι με συγκινεί. Η μόνη εξαίρεση που κάνω – και είναι πολύ πιο εύκολο και πολύ καλύτερο να το κάνω σε αυτές τις γραμμές, παρά στη «φωτιά» ενός παιχνιδιού – είναι ότι θα μου άρεσε αν γινόταν τραγούδι για μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.»

«Κατά τη διάρκεια των αγώνων θέλω όλη η υποστήριξη να πηγαίνει στους παίκτες. Θέλω να αισθάνονται την υποστήριξή σας και θέλω να τους παροτρύνετε και να τους κρατάτε στα πόδια τους. Ξέρω ότι δεν είναι για μένα να σας πω πότε πρέπει να τραγουδήσετε ποιο τραγούδι, οπότε αυτό είναι απλώς ένα ευγενικό αίτημα».

Η τελευταία γραμμή είναι σημαντική, καθώς έρχεται αφότου κάποιοι απάντησαν στις ατάκες του στο παιχνίδι με την Bournemouth, υποστηρίζοντας ότι οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν την υποστήριξή τους με όποιον τρόπο θεωρούν κατάλληλο. Ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στην ολοκαίνουργια εκπομπή «Live at 5», όπου ο Gareth Roberts ανέφερε μερικές από αυτές τις απαντήσεις από τους οπαδούς της ομάδας.

Το αν το πλήθος θα επιλέξει να τιμήσει ή όχι την έκκληση του Klopp στην πορεία της χρονιάς μένει να φανεί, με το τραγούδι να εξακολουθεί να θεωρείται ως μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που ακούγονται συνήθως σε ένα παιχνίδι.

Το «ευγενικό αίτημα» του Klopp στους Red fans για το τραγούδι του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com