Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Τραγικός ο Robertson στο rondo (κορόιδο)!»

Chamberlain: «Τραγικός ο Robertson στο rondo (κορόιδο)!»

Ο Alex Oxlade Chamberlain αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας από φέτος το καλοκαίρι και ένα από τα πράγματα που θα θυμάται είναι το πόση μεγάλη διαφορά είχε η απόδοση του Robertson στους αγώνες από το rondo (κορόιδο) που έπαιζαν στις προπονήσεις .

Ο Chamberlain υπήρξε σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας καθώς πριν από τους τραυματισμούς ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Η συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας μας ήταν βοηθητική στην επιτυχημένη πορεία προς τον τελικό του Champions League 2018.
Μετά από τον σοκαριστικό του τραυματισμό στον ημιτελικό του Champions League με την Roma την σεζόν 17/18, η απόδοση του άρχισε να φθίνει με την φθίνουσα πορεία δυστυχώς, να συνεχίζεται μέχρι το τέλος της καριέρας του με την famous red shirt .

Η συνεργασία του με τον Robertson ήταν άρτια μέσα στο γήπεδο και οι εμφανίσεις του Robo πάντα καλές αν όχι εξαιρετικές, αλλά κάτι τέτοιο από ότι φαίνεται, δεν ίσχυε και στις προπονήσεις .

Το κορόιδο ή το rondo όπως λέγεται, είναι ένα παιχνίδι εξάσκησης στο οποίο, ένας παίκτης κάθεται στο κέντρο ενός νοητού κύκλου που δημιουργούν οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πάσες μεταξύ τους χωρίς να παρέμβει ο παίκτης που είναι στο κέντρο. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι και το αγαπημένο του Σκωτσέζου αρχηγού της εθνικής του ομάδας.

Ο Chamberlain δήλωσε στο Tubes and Ange Golf Life σχετικά με την αχίλλειο πτέρνα του Robertson:
«Είναι ο χειρότερος που έχω δει ποτέ να παίζει rondo! Τον βλέπεις να παίζει και δεν καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι καλός στο ποδόσφαιρο. Πραγματικά είναι «αποκρουστικός» ποδοσφαιρικά όταν παίζει rondo και αυτό το λέω χωρίς καμία αναστολή.»
«Ειλικρινά του το λέω συνέχεια. Το έχει παραδεχτεί ότι είναι τραγικός στο rondo. Οι γοφοί του δεν είναι αρκετά ελαστικοί και σε κάθε φάση που χρειάζονται προέκταση πέφτει κάτω. Δεν το έχει με το rondo!»

Chamberlain: «Τραγικός ο Robertson στο rondo (κορόιδο)!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com