Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόντρα σε όλους και σε όλα! Άλωσαν το St James’ Park οι Reds!!

Κόντρα σε όλους και σε όλα! Άλωσαν το St James’ Park οι Reds!!

Ήταν μια από τις ανατροπές που ξέρει να κάνει μόνο η Liverpool! Εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα είχαν τελειώσει, οι Reds του Jürgen Klopp έφεραν τούμπα το ματς με δύο γκολ του Darwin Nunez και πήραν τεράστιο διπλό στην έδρα της Newcastle.

Ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για το σύνολο του Klopp που στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης βρίσκονταν πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες.

Ανέβηκαν στους 7 βαθμούς οι Reds και άφησαν στους 3 τους Magpies.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Wataru Endo να παίρνει φανέλα βασικού, τον Joel Matip να αντικαθιστά τον Ibou Konate και τον Cody Gakpo στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Newcastle.

Με πολλές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξεκίνησε η αναμέτρηση και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 16’ για να δούμε τα πρώτα σουτ, με τους Joelinton και Gordon να τεστάρουν απλώς τον Alisson.

Η Liverpool απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Diaz που πάτησε περιοχή και σούταρε με το μυτάκι, αλλά ο Pope απέκρουσε, ενώ μπλόκαρε σταθερά το πλασέ του Salah στο 24’.

Με τη συμπλήρωση όμως 25 λεπτών αγώνα, ο Mo Salah γύρισε τη μπάλα πίσω προς τον Trent, εκείνος δεν έκανε ποτέ κοντρόλ, πήρε την μπάλα ο Gordon και στη συνέχεια πλάσαρε τον Alisson, για να ανοίξει το σκορ.

Στο 28ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Liverpool, όταν Brooks και VAR συμφώνησαν να αποβάλλουν με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Virgil van Dijk, επειδή θεώρησαν πως ως τελευταίος παίκτης γκρέμισε τον Isak, σε μια ακόμη τραγελαφική απόφαση εις βάρος των Reds.

Μετά την αποβολή, η Newcastle έχασε ευκαιρία με κεφαλιά του Burn και οι Reds προχώρησαν σε αλλαγή, με τον Luis Diaz να παραχωρεί την θέση του, στον Joe Gomez.

Η κατάσταση ωστόσο δεν άλλαξε, αφού η Newcastle έφτασε μια ανάσα από το 2-0 στο 36’ με τον Almiron, με τον Alisson να αποκρούει και τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκε και στην επανάληψη η Newcastle, έχοντας ευκαιρίες με τον Isak στο 47’ και τον Almiron στο 49’.

Στη συνέχεια ο Klopp έκανε δύο μαζεμένες στο 58’, με τους Elliott και Jota να αντικαθιστούν τους Endo και Gakpo.

Η εικόνα σιγά σιγά άρχιζε να αλλάζει, με τη Liverpool να θέλει να δημιουργήσει αλλά να μην μπορεί και τη Newcastle να έχει νέα ευκαιρία με τον Gordon στο 64’.

Μετά το 65’ άργησαν να ανεβάζουν στροφές οι Reds και να πατούν στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να βρουν την κλασική ευκαιρία, την οποία και βρήκε ο Almiron στο 76’, με την προσπάθεια του να σταματά ξανά στο δοκάρι.

Οι αλλαγές των Reds έκλεισαν στο 77’, με τους Nunez και Quansah να πέρνουν τις θέσεις των Mac Allister και Matip.

Η Liverpool μετά τις δύο τελευταίες αλλαγές βρήκε τη στιγμή που έψαχνε, με τον Nunez να εκμεταλλεύεται το λάθος του Burn, έπειτα από κάθετη του Jota και να εκτελεί τον Pope με υπέροχο τρόπο.

Η Newcastle μετά την ισοφάριση είχε δύο στιγμές με τον Longstaff, μια με σουτ και μια τακουνάκι, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Η Liverpool ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και βρήκε αντεπίθεση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Mo Salah βρήκε τον Darwin Nunez με μια εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Ουρουγουανός με ένα ακόμη φοβερό τελείωμα, ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip (Quansah 77′), Van Dijk, Robertson; Endo (Elliott 58′), Szoboszlai, Mac Allister (Nunez 77′); Salah, Diaz (Gomez 33′), Gakpo (Jota 58′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Aston Villa.

Φοβερή ανατροπή με Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com