Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται η διαμάχη της Liverpool με Tierney & Hatzidakis

Συνεχίζεται η διαμάχη της Liverpool με Tierney & Hatzidakis

Αν και η Liverpool κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, η έκβαση όμως θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική.

Ενώ υπήρξε έλεγχος από το VAR για την αινιγματική κόκκινη κάρτα του Alexis Mac Allister εναντίον της Bournemouth, η απόφαση του διαιτητή επικυρώθηκε για δύο λόγους.

Με τους Κόκκινους να προηγούνται με 2-1 καθώς πλησίαζε η ώρα, ο Mac Allister διεκδίκησε μια χαμένη μπάλα με τον Ryan Christie, με τον μέσο της Bournemouth να φτάνει πρώτος. Το πόδι του Mac Allister συγκρούστηκε με το πόδι του Christie, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Thomas Bramall – στο πρώτο του παιχνίδι με τη Liverpool – να αποβάλει το Νο 10.

Με απευθείας κόκκινη κάρτα, η κίνηση αυτή αντιμετωπίστηκε με οργή μέσα στο Anfield και δυσπιστία μεταξύ του Mac Allister και των νέων του συμπαικτών. Ο Mohamed Salah και ο αρχηγός Virgil van Dijk διαμαρτυρήθηκαν στον Bramall, ενώ η απόφαση παραπέμφθηκε στον VAR – ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο Paul Tierney με βοηθό VAR τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, οι Tierney και Χατζηδάκης – δύο διαιτητές που είχαν εμπλακεί σε διαμάχες με τη Liverpool την περασμένη σεζόν – αποφάσισαν να μην αμφισβητήσουν τη απόφαση του διαιτητή. Αυτό οφειλόταν στο «γεγονός Ότι ο Mac Allister πήγε με τις τάπες στο σημείο επαφής που έγινε στον Christie».

Βλέποντας το περιστατικό εκ των υστέρων, με γωνίες που θα είχαν στη διάθεσή τους ο Tierney και ο Χατζηδάκης, το μαρκάρισμα είναι σαφώς μια γνήσια προσπάθεια να κερδίσει τη μπάλα. Η επαφή είναι αθλητική και ο Mac Allister μπήκε με το πλαϊνό το ποδιού του, προσπαθώντας να παίξει την μπάλα χωρίς πρόθεση να βλάψει τον αντίπαλο.

Ο Jurgen Klopp έχει ήδη δηλώσει ότι ο σύλλογος θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία επί του παρόντος αφήνει τον Mac Allister αντιμέτωπο με αποκλεισμό τριών αγώνων. Μένει να δούμε αν η ποινή θα διατηρηθεί, με τον πρώην διαιτητή Mike Dean να εξηγεί στο Sky Sports γιατί μπορεί να συμφωνήσει με τον Bramall.

«Πήγε αρκετά ψηλά. Δεν υπάρχει μεγάλη δύναμη στην κόντρα, αλλά τον έπιασε αρκετά ψηλά», δήλωσε ο Dean. «Το πόδι πήγε αρκετά ψηλά, τον χτύπησε στην κνήμη. Δεν είναι λάθος απόφαση του διαιτητή. Μπήκε μέσα με τα καρφιά να φαίνονται, τον χτύπησε στην κνήμη. Δεν είναι λάθος απόφαση. Το VAR θα το έβλεπε, ευχαριστημένος με την απόφαση του Tom, το παιχνίδι συνεχίζεται».

Συνεχίζεται η διαμάχη της Liverpool με Tierney & Hatzidakis
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com