Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dominik Szoboszlai για την απόδοση του: «Αυτή έιναι η δουλειά μου!»

Dominik Szoboszlai για την απόδοση του: «Αυτή έιναι η δουλειά μου!»

Νέο "παράσημο" για τον Dominik Szoboszlai!

«Αυτή είναι η δουλειά μου» ήταν η απλή απάντηση του Dominik Szoboszlai για την εμφάνισή του ως Player of the Match στη νίκη της Liverpool επί της Bournemouth.

Το νούμερο 8 των Κόκκινων πραγματοποίησε μια ακούραστη, υψηλού επιπέδου εμφάνιση το Σάββατο, στην πρώτη του εμφάνιση στο Anfield. Οι παίκτες του Jürgen Klopp βρέθηκαν πίσω στο σκορ για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, καθώς οι Luis Diaz, Mohamed Salah και Diogo Jota βρέθηκαν στον πίνακα των σκόρερ, με τον Szoboszlai να συμμετέχει άμεσα στο δεύτερο και τρίτο γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα, το Liverpoolfc.com μίλησε με τον μέσο για την αντίδρασή του στο αποτέλεσμα, τη δική του απόδοση και τη λαμπρή αντίδραση της ομάδας στην αποβολή του Alexis.

?Dom, ήταν μια από εκείνες τις μέρες που έπρεπε να δείξεις μεγάλο χαρακτήρα…

▪️Ναι, νομίζω ότι όλοι έδειξαν τον χαρακτήρα τους στην ομάδα. Είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε και επίσης μετά την κόκκινη κάρτα γιατί αμέσως μετά σκοράραμε. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό. Γνωριζόμαστε όλο και πιο πολύ και με τον καιρό θα γίνεται όλο και καλύτερο.

?Υπήρχε μια ηρεμία πάνω σου στο 1-0. Ήταν σχεδόν σαν να βρήκατε το ρυθμό και την ενέργειά σας ως ομάδα…

▪️Ναι, ήταν πολύ σημαντικό να μην πανικοβληθούμε στο 0-1 – είχαμε ακόμα 90 λεπτά για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή αντίδραση και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

?Υπήρχε τόσος ενθουσιασμός για την απόδοσή σου, αλλά όσον αφορά την πρώτη τριάδα, είναι δική σου δουλειά να την τροφοδοτείς και έδειξαν τόσο μεγάλο κίνδυνο…

▪️Αυτή είναι η δουλειά μου. Κάνω τα πάντα για την ομάδα, κάνω τα πάντα γι’ αυτούς και κάνω τα πάντα για τον εαυτό μου. Αν κάποιος είναι σε καλύτερη θέση, του παίζω την μπάλα. Αν όχι, μπορώ επίσης να σουτάρω – πρέπει να σουτάρω ακόμα περισσότερο. Απλά απολαμβάνω το παιχνίδι.

?Υπήρχαν μερικές από αυτές τις ευκαιρίες όπου βλέπατε το γκολ από απόσταση. Αισθάνεσαι ότι το πρώτο γκολ έρχεται για σένα;

▪️Θα έρθει. Με τον καιρό, θα έρθει, σίγουρα. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό [πράγμα] είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ.

?Δείξατε ξανά χαρακτήρα όταν μείνατε με 10 παίκτες και στη συνέχεια είχατε άλλη μια ένεση ενέργειας ακόμα και με παίκτη λιγότερο…

▪️Όλοι είχαν στο μυαλό τους: «Πρέπει να αγωνιστούμε τώρα για τον Mac και για όλους». Γιατί αν ένας από εμάς δεν τρέχει, τότε δεν είμαστε δέκα, αλλά εννέα. Έπρεπε να το κάνουμε ο ένας για τον άλλον, για τους οπαδούς, για εμάς, για μένα, ο καθένας για τον εαυτό του για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

?Πόσο ωραίο ήταν να παίζεις στο Anfield ως παίκτης της Liverpool;

▪️Ήταν πολύ ωραία. Περίμενα από τότε που υπέγραψα. Τελικά ήρθε η ώρα. Ελπίζω να μπορέσω να τρέξω χίλιες φορές περισσότερο εκεί έξω και να παίξω γι’ αυτούς (fans).

?Τέλος, πόσο σημαντικό είναι που πετύχατε την πρώτη νίκη της σεζόν;

▪️Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Κόντρα στην Chelsea είχαμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά μείναμε λίγο πίσω, τελικά μπορέσαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό μέσα στο Stamford Bridge. Το να πάρουμε όμως τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό.

Dominik Szoboszlai για την απόδοση του: «Αυτή έιναι η δουλειά μου!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com