Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilcox: «Αποδεχθήκαμε την πρόταση της Liverpool – αλλά μετά ήρθε η Chelsea»

Wilcox: «Αποδεχθήκαμε την πρόταση της Liverpool – αλλά μετά ήρθε η Chelsea»

Η Liverpool πράγματι συμφώνησε με την Southampton για την μεταγραφή του Romeo Lavia, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Saints, Jason Wilcox, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μόλις μπήκε στο παιχνίδι η Chelsea.

Οι Reds είχαν στην κορυφή της λίστας τους το νεαρό μέσο για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και προσπαθούσαν να τον κλείσουν, ωστόσο άργησαν υπερβολικά να συμφωνήσουν με τους Saints, αποφασίζοντας στο μεσοδιάστημα να διεκδικήσουν και τον Moises Caicedo, ένα γεγονός που έκανε τον Βέλγο να αλλάξει γνώμη αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 19 χρόνος ήθελε τον τελευταίο μήνα να συνεχίσει την καριέρα του στην Liverpool, ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου μπήκε στο παιχνίδι με μία καλύτερη πρόταση, τόσο στην μέχρι πρότινος ομάδα του, όσο και στον ίδιο, στον οποίο και προσφέρει ένα μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο και με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

“ Είχαμε μια πρόταση που δεχτήκαμε από τη Liverpool αλλά μετά ήρθε στο τραπέζι η Chelsea. ” Ανέφερε ο Wilcox σε μέσο της Southampton.

Ο Lavia σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, μετά την απόπειρα της Liverpool να κλείσει τον Caicedo, φέρεται να ένιωσε πως αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Klopp, γεγονός που τον οδήγησε να στο να συμφωνήσει οριστικά με την Chelsea.

Οι Μπλε θα πληρώσουν 58 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα μπόνους στους Saints για να κάνουν δικό τους τον αμυντικό χαφ.

Ο Romeo Lavia συνεχίζει στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com