Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι μη γηγενείς της Liverpool επηρεάζουν τους μεταγραφικούς στόχους της

Οι μη γηγενείς της Liverpool επηρεάζουν τους μεταγραφικούς στόχους της

Η αποχώρηση τριών Άγγλων χαφ άφησε μια τρύπα στην ομάδα της Liverpool και θα μπορούσε να επηρεάσει τις μεταγραφές του συλλόγου σε σημαντικό βαθμό.

Εκτός από την εμπειρία και την αγωνιστική του τεχνογνωσία, η μετακίνηση του Jordan Henderson στην Al Ettifaq σήμαινε ότι η Liverpool έχασε την ιδιότητά του ως γηγενούς παίκτη. Με τον Fabinho να έχει επίσης φύγει για τη Σαουδική Αραβία, μαζί με τις αποχωρήσεις του Alex Oxlade-Chamberlain και του James Milner, οι Reds ξεκίνησαν τη σεζόν με λιγότερους αριθμητικά χαφ από την προηγούμενη, παρά τις δύο νέες προσθήκες.

Για να συμμορφωθεί με τους κανόνες αγώνων για την Premier League, η Liverpool μπορεί να έχει το πολύ 17 μη ντόπιους παίκτες στην ομάδα της. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μετά το όριο των 17 ανδρών πρέπει να είναι εγχώριος ή να γεννηθεί αργότερα από το 2001.

Τη στιγμή που γράφεται το θέμα αυτό, οι αριθμοί της Liverpool θα επέτρεπαν σε δύο ακόμη ξένους παίκτες να υπογράψουν. Οι προσπάθειες του συλλόγου να κυνηγήσει τον Romeo Lavia πιθανότατα έγιναν, εν μέρει, λόγω του γεγονότος ότι θα χαρακτηριζόταν ως εγχώριος και δεν θα έπαιρνε θέση στην ομάδα μόλις γίνει 22 ετών.

Για να υπολογισθεί ως γηγενής, ένας παίκτης πρέπει να έχει εγγραφεί σε αγγλική ή ουαλική ομάδα για μια περίοδο τριών σεζόν (ή ετών) πριν από τα 21α γενέθλιά του, με μέγιστο αριθμό 17 μη γηγενών παικτών να επιτρέπονται στην Premier League. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα είναι σε ένα σύλλογο που σχετίζεται με την FA για περισσότερα από τρία χρόνια πριν από τα 22α γενέθλιά του, επομένως θα χαρακτηριστεί ως εγχώριος.

Ωστόσο, φαίνεται να πηγαίνει στην Chelsea τώρα, κάνοντας την κατάσταση του αμυντικού χαφ της Liverpool πολύ πιο ανησυχητική. Η απόφαση να επιτραπεί στον Henderson να φύγει, γίνεται όλο και πιο αμφισβητήσιμη μέρα με τη μέρα. Η αποχώρησή του επηρεάζει τα πράγματα όχι απαραίτητα επειδή θα ήταν στην αρχική μας ενδεκάδα, αλλά επειδή ήταν μία μονάδα της μεσαίας γραμμής.

Η επερχόμενη σεζόν της Liverpool θα είναι μεγάλη, ελπίζοντας ότι θα περιλαμβάνει ένα πέρασμα σε βάθος στο Europa League, το League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας, γεγονός στο οποίο οι Κόκκινοι θα χρειαστούν χαφ και καλά σουτ.

Όταν ο Ben Doak αναπόφευκτα εγγραφεί για την ομάδα του Europa League της φετινής σεζόν, θα αφήσει τη Liverpool με μόνο μία θέση ξένου λόγω των κανόνων της UEFA.

Η τρέχουσα λίστα μη εγχώριων της Λίβερπουλ (εγχώριες διοργανώσεις)

Τερματοφύλακεε: Alisson, Adrian
Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Tsimikas, Robertson, Matip
Mεσοι: Thiago, Mac Allister, Szoboszlai
Επιθετικοί: Salah, Nunez, Jota, Gakpo, Diaz

Εδώ είναι οι επιλογές της Liverpool στη μεσαία γραμμή: Τhiago, Dominick Szobozlai Αlexis MacAlister, Curtis Jones, Stefan Bajcetic, Harvey Elliott, Boby Clark.

Δεν είναι πολλά για να διαλέξετε, δεδομένου ότι ένας είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και άλλοι πέντε είναι ακόμα κάτω των 23 ετών. Αυτό αφήνει μόλις το νέο απόκτημα των Κόκκινων Mac Allister, ως έναν αποδεδειγμένο αξιόπιστο μέσο της Liverpool.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι η Liverpool θα ήταν σοφό να στρατολογήσει δύο χαφ, έναν καθιερωμένο στο Νο. 6 και έναν άλλο που να είναι ευέλικτο. Όσον αφορά τους αμυντικούς που θα μπορούσε να υπογράψει η Liverpool, οι οποίοι θα ταξινομηθούν ως εγχώριοι ή κάτω των 22 ετών, ο Marc Guehi και ο Levi Colwill είναι τα δύο πιο σημαντικά ονόματα που έχουν συνδεθεί. Ωστόσο, οι ελπίδες για την υπογραφή του τελευταίου εξανεμίστηκαν όταν υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο με την Chelsea νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Όλα αυτά αφήνουν τους Reds χωρίς άμεσο πρόβλημα στο εγχώριο τμήμα, αλλά με ένα που θα μπορούσε να προκύψει στο εγγύς μέλλον εάν δεν δράσουν το συντομότερο δυνατόν.

Οι μη γηγενείς της Liverpool επηρεάζουν τους μεταγραφικούς στόχους τους
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com