Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Δεν χρειαζόμαστε παίκτες που προτιμούν άλλες ομάδες»

Aldridge: «Δεν χρειαζόμαστε παίκτες που προτιμούν άλλες ομάδες»

Κατηγορηματικός στην επιλογή παικτών ήταν ο John Aldridge όσο αφορά τους Κόκκινους ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι η ομάδα του Λονδίνου αγόρασε τη διαδρομή της έως τώρα στο Νησί.

Έγραψε λοιπόν στη στήλη του, στην Echo.

“Τελικά η Chelsea κέρδισε την κούρσα για την υπογραφή του Moises Caicedo.

Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, να μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό.

Δεν αξίζει όμως τα 115 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσε η Chelsea για να τον αποκτήσει. Αλλά και πάλι ποιος τα αξίζει;

Φάνηκε ότι η Liverpool βρισκόταν την Παρασκευή σε πορεία απόκτησης του αλλά γρήγορα τα πράγματα άλλαξαν.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο παίκτης θα ήθελε να πάει στην Chelsea αντί για την Liverpool δεν τον ήθελα καθόλου στην ομάδα. Είμαστε πολύ μεγαλύτερη ομάδα από ότι θα γίνει ποτέ η Chelsea και η αλήθεια είναι ότι χάνοντας αυτή τη μετεγγραφή δεν με πείραξε καθόλου σε αντίθεση τότε με τη φυγή του Torres που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ.

Αλλά να πάει στην Chelsea;

Όταν ήμουν στην Oxford United τους είχαμε νικήσει 3 φορές σε διάστημα 4 μηνών. Έφτασαν εκεί που είναι αγοράζοντας.

Η λογική πίσω από την προτίμηση του Caicedo είναι η εξής: είναι μια ομάδα του Λονδίνου και μερικοί παίκτες το βλέπουν αυτό ως ένα μεγάλο κίνητρο. Οι γυναίκες τους, με το κατάστημα του Luis Vuitton στην OxfordStreet και ο τρόπος ζωής εκεί, θα το βλέπουν πάντα ως μεγάλη υπόθεση. Η Chelsea καταφέρνει να ‘πουλά’ αυτήν την ιδέα η οποία όμως δεν αξίζει μπροστά στην ιστορία της Liverpool.

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου και πάντα θα είμαστε εκεί, σε αυτό το επίπεδο, οπότε αν ο Caicedo θέλει να πάει στην Chelsea,τότε να του ευχηθώ στο καλό και γρήγορα.

Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό και να εμπιστευτούμε τον Jurgen να αποκτήσει εκείνον τον παίκτη που θα κάνει τη δουλειά για μας, όποιος κι αν είναι αυτός.

Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία είναι η ακεραιότητα της Chelsea. Συμφώνησαν να αποκτήσουν τον Tyler Adams από τη Leeds United, ο παίκτης πέρασε τα ιατρικά και στη συνέχεια έκαναν πίσω σπρώχνοντας τα χρήματα στον Caicedo.

Πως να νιώθει ο Adams τώρα που πρέπει να επιστρέψει στη Leeds και να περιμένει ίσως για κάτι καλύτερο;

Είναι σοκαριστικό να το βλέπει κανείς να γίνεται και αποτελεί ένα σημάδι για τον τρόπο που διοικείται η Chelsea.

Έχουν αγοράσει σχεδόν μια πλήρη ομάδα και έχουν ξεφορτωθεί μια άλλη πλήρη ομάδα μέσα σε 6 μήνες.  Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε. Ο ToddBoehly παίζει με τους κανονισμούς προσφέροντας συμβόλαια διάρκειας 8 χρόνων και ελπίζω αυτό να το πληρώσουν.

Ίσως νομίζει ότι η ομάδα του είναι μια ομάδα baseball στην Αμερική γιατί ίσως να τα κάνουν αυτά εκεί.

Έχουν αποκτήσει βέβαια έναν πραγματικά καλό προπονητή που θα τους καθοδηγήσει αλλά μόνο ο χρόνος θα μας πει αν έπραξαν σωστά.

Οι ιδιοκτήτες μας έχουν δεχθεί δριμεία κριτική τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι διαθέτουν τα κεφάλαια για να ξοδέψουν.

Δεν γνωρίζω αν τα κεφάλαια αυτά ήταν προορισμένα για την απόκτηση του Jude Bellingham και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μάλλον προτιμούσε να πάει στην Real Madrid.

Αν η Liverpool ήταν ο πρωταρχικός του στόχος τότε πιστεύω ότι θα ερχόταν σε μας. Ήθελε μάλλον τον ήλιο της Ισπανίας και να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα οπότε θα του ευχηθώ καλή τύχη.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όμως αυτή τη στιγμή είναι ότι για οποιονδήποτε παίκτη κι αν επιλέξουμε θα μας έχουν σε κατάσταση ομηρίας.

Μπορεί σε αυτό το παιχνίδι με την τράπουλα για τον Caicedo να δείξαμε τη θέληση μας στις υπόλοιπους της Premier League αλλά οι ομάδες πλέον θα απαιτούν να πληρώσουμε λίγο παραπάνω για τον παίκτη τους από ότι πριν.’

Ο Romeo Lavia επέλεξε να συνεχίσει στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com