Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: « Πραγματικά αυτό ήταν το πρόβλημα μας»

Jurgen Klopp: « Πραγματικά αυτό ήταν το πρόβλημα μας»

Ο Jurgen Klopp παραδέχθηκε πως «η Liverpool θα πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα» και εστίασε στο πρόβλημα εκείνο που σχεδόν κόντεψε να στοιχίσει στην ομάδα του.

Ο Luis Diaz άνοιξε το σκορ για τους Κόκκινους και καθώς ο Axel Disasi ισοφάρισε για την Chelsea, οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν παίρνοντας από έναν βαθμό.

Αν και η Liverpool για μεγάλες περιόδους του αγώνα βρέθηκε να παρακολουθεί απλώς την εξέλιξη του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη προς το τέλος του, όταν το σουτ του Darwin Nunez άλλαξε πορεία από το πόδι αντιπάλου.

«Είναι ο πρώτος αγώνας, όχι ο τελευταίος. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Στο τέλος πήραμε τον βαθμό οπότε εντάξει.» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

«Είδα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν. Είδα και κάποια ειδικά που δεν μου άρεσαν καθόλου αλλά ήταν ο πρώτος αγώνας σε μια δύσκολη έδρα. Για να είμαι ειλικρινής προσπαθώ να δω την όλη προσπάθεια από την θετική της πλευρά.» συνέχισε.

«Είμαι εντάξει με τον ένα βαθμό. Είδα τον αγώνα οπότε γνωρίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Καταλαβαίνω όμως πως θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Έτσι έχουν τα πράγματα. Νομίζω ότι είχαμε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα, έτσι δεν είναι; Θα μπορούσε να ήταν μια εκπληκτική στιγμή για να τελειώσει ο αγώνας.» είπε.

«Ως τώρα στην καριέρα μου οι πρώτες αγωνιστικές ήταν πάντα δύσκολες. Και ένας εκτός έδρας αγώνας εναντίον της Chelsea στην πρώτη αγωνιστική δεν είναι και ότι καλύτερο. Πήραμε όμως ένα βαθμό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Liverpool στον χώρο του κέντρου με την έλλειψη ενός ή και περισσοτέρων αμυντικών χαφ ήταν αυτά που επεσήμανε και ο Jurgen Klopp λέγοντας:

«Είχαμε ένα πραγματικά καλό ξεκίνημα στον αγώνα και μου άρεσε πολύ. Είδα να εφαρμόζεται το καθετί στο οποίο δουλέψαμε. Σημειώσαμε δύο θαυμάσια τέρματα ,ένα εκ των οποίων ακυρώθηκε ως offside. Ήταν όμως στενά τα περιθώρια ακύρωσης του. Ειδικά σε αυτό το τέρμα όμως ο συνδυασμός των παικτών ήταν απόλυτα ανώτατου επιπέδου

«Αλλά μετά ανοίξαμε την πόρτα στην Chelsea. Χάσαμε την μπάλα σε μια-δύο περιπτώσεις αβίαστα και έτσι ισοφάρισαν από στημένη θέση. Στο άλλο τέρμα τους είχαμε κερδίσει την μπάλα αλλά δεν καθαρίσαμε γρήγορα τη φάση . Ήταν και αυτό offside αλλά πλέον η Chelsea είχε μπει στο παιχνίδι. Οπότε ο αγώνας έγινε ανοιχτός για όλους.» συνέχισε και πρόσθεσε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, με το πλήθος και όλη αυτήν την κατάσταση έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε και να παλέψουμε σκληρά. Έπρεπε να καλυφθούν πολλοί χώροι και να καλύψουμε κενά

«Αυτό ήταν και το πραγματικό μας πρόβλημα στον αγώνα, αφού προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα κενά μένοντας πίσω και άρα δεν μπορούσαμε να προωθηθούμε όπως κάναμε στην αρχή

«Αυτοί μπορούσαν μετά να βρουν τον Sterling ανάμεσα στις γραμμές μας και μπήκαν τόσο ο Reece James στο πνεύμα του αγώνα όσο και ο Chilwell ο οποίος καλυτέρευε

«Έπρεπε να τα έχουμε δει καλύτερα αυτά.» είπε.

«Ο καλύτερος όμως τρόπος για να αποφύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις είναι να ελέγχεις καλύτερα τον αγώνα. Όταν κάναμε πάσες τη σωστή στιγμή, κρατούσαμε την μπάλα στην κατοχή μας τη σωστή στιγμή, δημιουργούσαμε καταστάσεις ένας προς έναν στα πλάγια και κάναμε δύσκολη τη ζωή στους παίκτες της Chelsea.» ολοκλήρωσε.

Οι Reds έφυγαν με έναν βαθμό από το Stamford Bridge.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com