Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πάντα θα παίζουμε για να κατακτήσουμε την Premier League»

Trent: «Πάντα θα παίζουμε για να κατακτήσουμε την Premier League»

Ο Trent Alexander-Arnold δήλωσε ότι η Liverpool φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας.

Θα σας συγχωρούσε κανείς αν σκεφτόταν κάποιος ότι η Liverpool μπορεί να υποβαθμίσει τις προσδοκίες της μετά τις αποτυχίες της περασμένης σεζόν – ο Alexander-Arnold όμως δεν ακολουθεί αυτό το σκεπτικό.

Μετά την ισοπαλία 1-1 των κόκκινων κόντρα στην Chelsea, στην οποία είχαν μόλις 34% κατοχή μπάλας, ο Νο 66 παρέμεινε αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Alexander-Arnold δήλωσε:

«Η ομάδα μου είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι και τόσο έτοιμη ακόμη. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε (να κερδίσουμε τον τίτλο). Φέραμε έναν παίκτη που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, έναν παίκτη που έχει κερδίσει πράγματα και στη Γερμανία. Φέρνουμε νικητές, αυτό είναι το θέμα. Έχουμε νοοτροπία νικητή και ο στόχος και η φιλοδοξία μας φέτος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από αυτόν τον στόχο γι’ αυτό και ούτε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε γι αυτό«.

Στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο ανεστραμμένος δεξιός μπακ της Liverpool ρωτήθηκε επίσης από τον πρώην κόκκινο Daniel Sturridge για τη θέση του.

Ο υπαρχηγός της Liverpool εξήγησε:

«Η Liverpool δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στιγμές που θα χάσουμε την μπάλα και είναι πιο γρήγορο και εύκολο για τον Ibou [Konate] να πάει σε θέση δεξιού μπακ και μετά εγώ να μπω σε ένα είδος κεντρικού αμυντικού και να τον καλύψω. Υπάρχουν επίσης στιγμές που, αν ο αριστερός εξτρέμ το χάσει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλά η φιλοσοφία μας είναι η αντεπίθεση, να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε την μπάλα πίσω. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Αν η μπάλα είναι γύρω μου, και είναι το ίδιο για όλους, δεν παίζεις μια θέση, δεν παίζεις εκεί που πρέπει. Αν η μπάλα είναι εκεί και πρέπει να κερδηθεί, σαρώνεις σαν ομάδα και πας να την πάρεις πίσω«.

Απέναντι στην Chelsea, ήταν ξεκάθαρος ο στόχος της Liverpool να μείνει ψηλά και να πιέσει την Chelsea προς τα πίσω.

Ωστόσο, μπόρεσε να το εκτελέσει σωστά μόνο στα πρώτα στάδια και ακόμη και σε αυτό το διάστημα, η Chelsea έδειχνε επικίνδυνη.

Ο Trent Alexander-Arnold στο χθεσινό ζέσταμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com