Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ibrahim Sangare – τον θέλει και η PSG

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ibrahim Sangare – τον θέλει και η PSG

Καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την μεταγραφή του Caicedo στην Chelsea και πιθανόν και αυτή του Lavia, το ESPN NL αναφέρει πως οι Κόκκινοι δεν έχασαν χρόνο εξερευνώντας τις επιλογές τους στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Ibrahim Sangare.

Μετά τον ισόπαλο αγώνα με την Chelsea, στο Stamford Bridge έγινε κατανοητό και στον ιδιοκτήτη των Κόκκινων, που παρακολούθησε τον αγώνα, αυτό που όλοι γνωρίζουν.

Η Liverpool χρειάζεται απελπισμένα έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το κενό του No6, μια θέση που αναδεικνύεται σε προβληματική για τους Κόκκινους ειδικά μετά τη φυγή του Fabinho.

Μια πηγή λοιπόν από το περιβάλλον του Ibrahim Sangare ανέφερε στο ESPN NL ότι για τον παίκτη της PSV Eindhoven, που κατάγεται από την Ακτή του Ελεφαντοστού. δείχνουν ενδιαφέρον την τελευταία περίοδο οι Liverpool, Bayern Munich και Paris Saint Germain.

O Kiki Musampa, αδελφός του ατζέντη του παίκτη, αποκάλυψε στην εκπομπή “Καλημέρα Eredivisie” του Ολλανδικού Καναλιού πως αυτές οι τρεις ομάδες ενδιαφέρονται κυρίως για τον Ibrahim Sangare ο οποίος έχει όρο απελευθέρωσης στο συμβόλαιο του, στα 35 εκατομμύρια λίρες.

«Για αυτές τις ομάδες, το ποσό μεταγραφής δεν είναι μεγάλο» είπε ο Musampa.

« Η Nottingham Forrest προσπάθησε επίσης να τον αποκτήσει αλλά η προσφορά τους δεν έγινε δεκτή.» συνέχισε.

«Θέλεις να φέρεις τον παίκτη σου σε μια ομάδα που θα του ταιριάζει και όπου θα έχει ευκαιρίες για να αγωνιστεί.» είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ίσως ότι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Lavia στη Liverpool θα μείωνε τις πιθανότητες συμμετοχής σε αγώνες για τον Sangare.

Η Liverpool έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι κινείται γρήγορα για την απόκτηση των παικτών που την ενδιαφέρουν με χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Luis Diaz και Dominik Szoboszlai.

Δεδομένης της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζουν πλέον οι Κόκκινοι δεν αποκλείεται να διαπιστώσουμε στις επόμενες μέρες  την αλήθεια της συγκεκριμένης είδησης.

UPDATE: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο παιχνίδι της απόκτησης του Sangare έχει μπει πλέον πολύ δυνατά η Paris Saint-Germain και σύμφωνα με πηγές από τη Γαλλία, δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην πληρωμή της ρήτρας του, που δεν ξεπερνά τα 37 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γαλλική ομάδα, όπως αναφέρει το RMC και άλλα Γαλλικά μέσα συζητά με τον παίκτη, για να συμφωνήσει μαζί του και στη συνέχεια είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην πληρωμή της ρήτρας του.

Ο Sangare στη λίστα της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com