Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δοκιμές του Klopp για να καλύψει την θέση 6 στο παιχνίδι με Chelsea

Οι δοκιμές του Klopp για να καλύψει την θέση 6 στο παιχνίδι με Chelsea

Ο Jurgen Klopp φαίνεται να παραδέχτηκε ότι η σημερινή έλλειψη ενός ανασταλτικού μέσου στην ομάδα της Liverpool, σημαίνει ότι ο σχηματισμός των Κόκκινων στην πρεμιέρα της σεζόν θα είναι μια προσωρινή λύση.

Η Liverpool, της οποίας έχει απορριφθεί η δεύτερη και η τρίτη προσφορά για τον Romeo Lavia από τη Southampton, δεν έχει έναν εξειδικευμένο ανασταλτικό μέσο που να πηγαίνει στη νέα σεζόν, μια καθόλου ιδανική κατάσταση. Κατά την προετοιμασία, ο Trent Alexander-Arnold, ο νέος James McConnell, ο Curtis Jones και τη Δευτέρα ο Alexis Mac Allister, δοκιμάστηκαν για το ρόλο του Νο 6 στη μεσαία γραμμή.

Μετά τον αγώνα ο Klopp δήλωσε στο LFCTV: «Τώρα πρέπει να βρούμε, μέσα στις επόμενες πέντε ή έξι ημέρες, έναν σχηματισμό για το παιχνίδι με την Chelsea, όχι για όλη τη σεζόν και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε από εκεί».

Το αφεντικό επαίνεσε τον Mac Allister σε ρόλο αναπληρωματικού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Αργεντινός είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τον ρόλο αυτό προσωρινά τουλάχιστον.

«Είναι ένας παίκτης κορυφαίας κλάσης, με την μπάλα και χωρίς την μπάλα», εξήρε ο Klopp. «Είχαμε τις στιγμές μας όταν ήμασταν πολύ ανοιχτοί αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτόν [να παίζει εκεί]. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα το κάνουμε αυτό και θα δοκιμάσουμε μερικά διαφορετικά πράγματα.»

«Σε έναν συμπαγή σχηματισμό, ο Alexis μπορεί να παίξει εκεί σίγουρα. Αν είναι εκεί μόνος του, τότε όχι. Έδειξε πόσο καλός είναι και πόσο καλά καταλαβαίνει το παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά».

Σε άλλο σημείο, ο Klopp σημείωσε τις ευχάριστες πτυχές των γκολ από στημένες φάσεις και κάποια καλή δουλειά στο υψηλό πρέσινγκ, αλλά αναγνώρισε επίσης τα αμυντικά προβλήματα που έχουν ανησυχήσει τους οπαδούς:

«Δεχθήκαμε ξανά ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε, είναι ένα προφανές λάθος για το οποίο μιλήσαμε ήδη. Αλλά έτσι γίνεται με τα λάθη- το κάνεις μια φορά, το συζητάς, αυτό δεν σημαίνει ότι το τακτοποιείς αμέσως, αλλά η κατάσταση είναι ξεκάθαρη ότι η διαγώνια προστασία δεν υπάρχει. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάθε πάσα πίσω από την αμυντική μας γραμμή, απλά πρέπει στη συνέχεια να βεβαιωθούμε ότι βρισκόμαστε σε καλύτερες θέσεις».

Ο Klopp σημείωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, «το πιο σημαντικό πράγμα», και ότι είναι «πολύ ευχαριστημένος» με τη φυσική πλευρά της προετοιμασίας.

«Υπάρχουν κάποια ποδοσφαιρικά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσουμε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε. «Η προετοιμασία δεν τελειώνει ποτέ μετά το πρώτο παιχνίδι της Premier League».

Ο προπονητής δεν μίλησε στα ευρύτερα μέσα ενημέρωσης μετά τον αγώνα, παρά μόνο στο εσωτερικό τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου, οπότε δεν υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με τον Lavia ή άλλες πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Οι δοκιμές του Klopp για να καλύψει την θέση 6 στο παιχνίδι με Chelsea
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com