Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για Caicedo, Lavia, Liverpool και Chelsea

Τα νεότερα για Caicedo, Lavia, Liverpool και Chelsea

Μια από τις πιο τρελές μονομαχίες στην ιστορία των μεταγραφικών περιόδων είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες, με Liverpool και Chelsea στο επίκεντρο.

Οι μπλε έχουν εδώ και έξι μήνες στο στόχαστρό τους τον Moises Caicedo, έχοντας φτάσει σε συμφωνία μαζί του από τον Μάιο, όμως δυσκολεύονται να φτάσουν τα χρήματα που αξιώνει η Brighton.

Οι κόκκινοι, από την άλλη, έχουν τον Lavia ως βασικό στόχο και εδώ και περίπου έναν μήνα παλεύουν με την Southampton, χωρίς να θέλουν να φτάσουν τις 50 εκατομμύρια λίρες, βάζοντας ταβάνι τις 45.

Και κάπου εδώ, ξεκινάει η παράσταση…

Η Liverpool χθες επικοινώνησε τη πρόθεσή της να παλέψει για τον Caicedo στη Brighton, η οποία έθεσε διορία μέχρι τα μεσάνυχτα για να καταθέσουν όσοι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους.

Η Liverpool προσέφερε 115 εκατομμύρια, η Chelsea 100, ενώ σύμφωνα με μερικές πηγές και η Bayern μπήκε στο παιχνίδι με μια χαμηλή προσφορά (κοντά στα 90).

Αυτομάτως, οι Γλάροι έδωσαν το πράσινο φως μόνο στη Liverpool, η οποία έκλεισε ιατρικά για τον παίκτη και το πρωί επικοινώνησε μαζί του για τις τελικές λεπτομέρειες.

Ο Caicedo, όμως, αν και αποδέχθηκε τους όρους των Reds, ενημέρωσε πως θα περιμένει την Chelsea και πως σε αυτή δίνει προτεραιότητα για τη μεταγραφή του, κρατώντας την υπόσχεσή που τους είχε δώσει τον Μάιο.

Η Chelsea ενημέρωσε πως θα φτάσει τις 115 εκατομμύρια λίρες με νέα προσφορά, η οποία όμως μέχρι στιγμής… αγνοείται!

Οι μπλε έχουν πρόβλημα με το FFP και το ανέβασμα της προσφοράς δεν είναι απλή υπόθεση για τα λογιστικά τους και για αυτό πιέζουν τη Liverpool να αποσύρει τη πρότασή της, έτσι ώστε να γίνει αυτόματα η δική τους προσφορά η κορυφαία και να προχωρήσουν τη μεταγραφή!

Στο πλαίσιο αυτού, πλησίασαν τη Southampton και κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Lavia, με ποσό που υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια, αν και ο ίδιος ο παίκτης έχει πει πως προτιμά… την Liverpool!

Στους Reds δεν έχουν αντιδράσει επειδή έχουν τον Caicedo ως βασικό στόχο, επειδή δεν… τρελαίνονται με την ιδέα να δώσουν τόσα λεφτά για τον 19χρονο χαφ, αλλά και επειδή θεωρούν ότι ίσως και να είναι λίγο παιχνίδι… τακτικής από τη Chelsea.

Για να καταφέρει να βρει τα χρήματα για να προχωρήσει με τις δύο προσφορές, η Chelsea χρειάστηκε να ακυρώσει τη συμφωνία με τον Αμερικανό αμυντικό χαφ της Leeds, Tyler Adams, ο οποίος είχε περάσει ήδη ιατρικά, με την Chelsea να ενεργοποιεί τη ρήτρα 20 εκατομμύριων που ισχύει από τη στιγμή που η Leeds έπεσε κατηγορία.

Η Liverpool δεν δείχνει απολύτως καμία διάθεση να αποσυρθεί από την υπόθεση Caicedo, αφού υπάρχει η πεποίθηση πως η Chelsea θα δυσκολευτεί πολύ να ανεβάσει στα δικά της επίπεδα τη προσφορά και έτσι θα την πετάξει εκτός διεκδίκησης, μένοντας μόνη πια στο κυνήγι της υπογραφής του μέσου από το Εκουαδόρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Brighton δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Chelsea, αφού ο τρόπος που διαπραγματεύτηκε η τελευταία την αγορά του Cucurella, αλλά και του coach Potter, μαζί με την απροθυμία των μπλε να καθίσουν στο τραπέζι για τον Levi Colwill, έχει κάνει τους Γλάρους να προτιμούν τη Liverpool. μετά και από τη πετυχημένη συνεργασία στη πώληση Mac Allister.

Έτσι, η προσπάθεια της Chelsea να βάλει διάφορες ρήτρες και μπόνους στη προσφορά της ίσως και να μην… κάνει στη Brighton.

Κοινώς, υπάρχει μια κατάσταση στην οποία η Chelsea ακυρώνει μεταγραφή για να βρει λεφτά, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει με Southampton και Brighton, για τους «λάθος» όμως παίκτες, αφού οι προτεραιότητές τους είναι… αντίστροφες!

Και η σημερινή νύχτα προμηνύεται μακρά, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον ανοιχτά. H Chelsea, έχοντας το «ναι» από τον παίκτη, παραμένει φαβορί, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά στις διαπραγματεύσεις της με την Brighton.

Στο παιχνίδι για Caicedo και ο… Lavia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com