Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχει «ήδη ξεχάσει» τον Moises Caicedo ο Roberto De Zerbi

Έχει «ήδη ξεχάσει» τον Moises Caicedo ο Roberto De Zerbi

Ο Roberto De Zerbi της Brighton έκανε μια σοκαριστική δήλωση, καθώς ο Moises Caicedo ετοιμάζεται να φύγει από τον σύλλογο, επιμένοντας ότι είναι «ήδη ξεχασμένος».

Η Παρασκευή έφερε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη ιστορία μεταγραφών που συνήθως θα κάλυπτε ένα ολόκληρο μετεγγραφικό παράθυρο, καθώς τόσο η Liverpool όσο και η Chelsea, ανταγωνίζονται για τον Caicedo. Ενώ αναμενόταν ότι ο 21χρονος θα ενταχθεί στους Reds μετά την προσφορά τους 111 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο οι συνθήκες έχουν πλέον αλλάξει.

Αντίθετα, ο παίκτης φαίνεται έτοιμος να ενταχθεί στην Chelsea, με μια μετακίνηση στο Stamford bridge να φαίνεται πιο πιθανή, καθώς προκύπτουν ερωτηματικά για τον χαρακτήρα του Caicedo. Ωστόσο η κατάσταση εξελίσσεται και ο Caicedo φαίνεται να έχει λάβει κακές συμβουλές όχι μόνο τώρα, αλλά τον Ιανουάριο, όταν υπήρχε πιθανότητα για μια μεταγραφή στην Arsenal.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, το γεγονός ότι ο De Zerbi πήρε μια ενδιαφέρουσα στάση για το μέλλον του Ισημερινού όταν ρωτήθηκε την Παρασκευή.

«Έχω ήδη ξεχάσει τον Moises», αναφέρεται από τον επίσημο λογαριασμό της Brighton στο Twitter. «Είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Τα εύσημα πάνε στον σύλλογο. Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι μπορούν να αγοράσουν τους παίκτες μας, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν την ψυχή ή το πνεύμα μας».

Ο De Zerbi πρόσθεσε αργότερα: «Θέλω παίκτες που θέλουν να έρθουν εδώ. Είμαστε η Brighton, πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο πέρυσι – τον ίδιο με τη Liverpool, καλύτερη από την Chelsea. Θα ήθελα παίκτες που είναι περήφανοι να παίζουν στην Brighton».

Αν και θα ήταν λάθος να γίνουν οριστικές κρίσεις για τον Caicedo και τους εκπροσώπους του, οι τελευταίες 24 ώρες έριξαν φως στις προσπάθειές του να αποχωρήσει από την AMEX. Ο De Zerbi αξίζει εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο έχει οδηγήσει την Brighton μέχρι στιγμής και ο Ιταλός είναι ξεκάθαρα έτοιμος να προχωρήσει χωρίς το Νο. 25 του.

Έχει «ήδη ξεχάσει» τον Moises Caicedo ο Roberto De Zerbi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com