Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea – Liverpool (preview)

Πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν της Premier League και η Liverpool έχει δύσκολη αποστολή, καθώς δοκιμάζεται στο Stamford Bridge κόντρα στην Chelsea στις 18:30 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα την μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού κοντράρονται όλη την εβδομάδα για την απόκτηση των Romeo Lavia και Moises Caicedo, με τους Μπλε να φαίνεται να επικρατούν έναντι των Reds που πηγαίνουν στην πρεμιέρα, χωρίς ούτε έναν αμυντικό μέσο.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να αφήσουν οριστικά πίσω τους, την πολύ κακή περσινή σεζόν που έκαναν, με τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν ποτέ ρυθμό και να τερματίζουν 12οι και τους Reds να καταλαμβάνουν την 5η θέση.

Η Liverpool θα χρειαστεί να βρει μια προσωρινή λύση για την επίσκεψη της στο Λονδίνο, όπως δήλωσε και ο Klopp, με τον Curtis Jones ή τον Alexis Mac Allister σε θέση αμυντικού χαφ.

Θετικό για την ομάδα είναι πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί, παρά μόνο θέματα ετοιμότητας των Thiago και Bajcetic.

Σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται οι θέσεις των Alisson, van Dijk, Konate, Alexander-Arnold, Robertson, Szoboszlai, Mac Allister Salah, Gakpo, με τις υπόλοιπες δύο θέσεις να μην είναι ξεκάθαρες, αλλά τους Curtis Jones και Diogo Jota να έχουν προβάδισμα.

Η ανανεωμένη Chelsea του Mauricio Pochettino έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και μάλιστα σοβαρά, αφού ο Nkunku τέθηκε εκτός ως τον Δεκέμβριο, ενώ για μήνες θα λείψει και ο Fofana.

Στην κορυφή της επίθεσης των Μπλε θα ξεκινήσει ο Nicolas Jackson, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Disasi.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στον περσινό αγώνα του Stamford Bridge οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Με ισοπαλία έληξαν οι έξι τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων.
  • Από το 1937 έχουν να συναντηθούν σε πρεμιέρα στο Stamford Bridge οι δύο ομάδες.
  • Αήττητοι σε πρεμιέρες οι Reds από το 2012.
  • Οι Μπλε έχουν τις περισσότερες νίκες σε πρεμιέρα, 20.
  • Ο Mo Salah έχει σκοράρει και στις 6 πρεμιέρες του με τη Liverpool.
  • Από τις 7 Μαρτίου έχουν να κερδίσουν εντός έδρας οι Λονδρέζοι.
Για το διπλό στο Stamford Bridge οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com