Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Hogan διαπραγματεύεται για Caicedo – όχι ο Schmadtke

Ο Hogan διαπραγματεύεται για Caicedo – όχι ο Schmadtke

Η Liverpool παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του Moises Caicedo, παρότι ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, έχοντας συμφωνήσει με την Brighton, με τον προσωρινό αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Jorg Schmadtke να μην έχει όμως την παραμικρή ανάμιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πηγές του BBC, εκείνος που διαπραγματεύεται τις τελευταίες ημέρες με την Brighton και κατάφερε να συμφωνήσει έναντι £111 εκατομμυρίων για την αγορά του μέσου, είναι ο CEO του συλλόγου, Billy Hogan.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα πρέπει να προκαλεί κάποια έκπληξη, αφού σε παλαιότερες μεταγραφές, ήταν ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon εκείνος που είχε ηγηθεί των αντίστοιχων διαπραγματεύσεων, για να κλείσουν τα deal. Πλέον όμως ο Gordon δεν ασχολείται τόσο ενεργά με τον σύλλογο, καθώς η δουλειά του έχει επικεντρωθεί στο να βρει συνεργάτες και επενδυτές για την FSG.

Ο Schmadtke ανέλαβε και επίσημα δουλειά στη Liverpool από την 1η Ιουνίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά με ειδικό όρο να ολοκληρωθεί εκείνο νωρίτερα, στο τέλος του Αυγούστου, αν οι δύο πλευρές δεν μείνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Ο Γερμανός δεν συμμετείχε ούτε στη μεταγραφή του Alexis Mac Allister από την Brighton, αφού η προεργασία της είχε ήδη γίνει πριν την άφιξη του, ωστόσο είχε ανάμιξη σε εκείνη του Dominik Szoboszlai από την RB Leipzig και στην πληρωμή της ρήτρας του στη Γερμανική ομάδα την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.

Ο Jorg Schmadtke δεν συνομιλεί με την Brighton για Caicedo. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com