Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Caicedo, Chelsea και μεταγραφές

Ο Klopp για Caicedo, Chelsea και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει της Κυριακάτικης πρεμιέρας της Premier League με την Chelsea στο Λονδίνο.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε πρώτα για το θέμα του Moises Caicedo:

“ Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η συμφωνία με τον σύλλογο του έχει επέλθει, θα δούμε τι θα σημαίνει αυτό. Φυσικά θέλουμε όμως τον παίκτη και όχι μόνο την συμφωνία με την ομάδα. Με τον παίκτη, θα πρέπει να δούμε. Ας δούμε. ”

“ Προσπαθήσαμε για αυτή την μεταγραφή και ο σύλλογος έκανε πραγματικά το καλύτερο, ειλικρινά. ”

“ Δεν μπορώ να σας πω αν θα κάνει τις ιατρικές εξετάσεις σήμερα, δεν ξέρω. ”

“ Στη Γερμανία λέμε να μην κάνουμε επαίνους, την προηγούμενη νύχτα, πριν είναι κάτι οριστικό. ”

“ Δεν είμαστε ένας σύλλογος με αμέτρητους πόρους και δεν περιμέναμε να συμβούν μερικά πράγματα αυτό το καλοκαίρι. ”

Τι περιμένει από την Chelsea:

“ Νομίζω πως δύο πολύ καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, δύο ταλαντούχες ομάδες, θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. ”

“ Γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε, είναι το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα και θα θέλουν να παίξουν καλά για το νέο προπονητή που έχουν, έναν κορυφαίο προπονητή, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Ο Nkunku ήταν κλειδί στα πλάνα τους. Στάθηκε όμως άτυχος με τον τραυματισμό, όπως άτυχη στάθηκε και η ομάδα. ”

“ Είναι ο πρώτος επισήμως αγώνας της σεζόν για εμάς και δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο, πρέπει να πάμε γι’ αυτό και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Νομίζω πως πρέπει να το προσπαθήσουμε πραγματικά. ” Είπε ο Klopp.

Για την προετοιμασία της ομάδας:

“ Κάναμε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο χορτάρι, αλλά και με την ανάλυση που είχαμε. Θέλαμε να μάθουμε το παιχνίδι μας, όχι να το μάθουμε ξανά, αλλά το μάθουμε διαφορετικά, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει αν θέλουμε να πάμε μαζί στο επόμενο επίπεδο. ”

“ Υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν αρκετά προστατευμένοι στα μετόπισθεν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι δική μου δουλειά να βοηθήσω τα παιδιά να προστατεύουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. ”

“ Απόλαυσα την προετοιμασία και τώρα ας ξεκινήσουμε. ”

Αν υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας για τον κόσμο:

“ Είδα πολλά πράγματα που από τη δική μου οπτική γωνία ήταν εντάξει για την δεδομένη χρονική στιγμή. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στο Europa League, αλλά φυσικά πρέπει να είμαστε στο Champions League την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν δύο πιθανότητες για αυτό και θα προσπαθήσουμε και για τα δύο. Έχουμε στόχους και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Μιλάω για αυτά τα πράγματα γιατί τα είδα στην προετοιμασία. ”

“ Ο ένας τρόπος για να παίξουμε στο Champions League της επόμενης σεζόν, είναι να κερδίσουμε το Europa League. Αυτό θα προσπαθήσουμε. ”

Για την ευημερία των παικτών πρόσθεσε:

“ Είναι κάτι δύσκολο. Θα είναι ωραίο να έχουμε την μπάλα στο χορτάρι για 55 με 60 λεπτά, αλλά θα δούμε θα συμβεί, δεν φαίνεται τόσο δύσκολο το συγκεκριμένο. ”

“ Θα υπάρξει όμως μεγάλη αλλαγή αν έχουμε έξτρα 10 λεπτά καθυστερήσεων. Θα σου δίνει μεγάλη ώθηση αν χάνεις με 1-0 και γνωρίζεις ότι έχει τόσο χρόνο στη διάθεσή σου. ”

“ Νομίζω πως οι καθυστέρησεις τα τελευταία χρόνια είχαν μεγάλη επίδραση στο σπάσιμο του ρυθμού. Είναι ένα πράγμα που γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο. ”

“ Νομίζω πως βγάζει και νόημα δίνουμε νωρίτερα τις κίτρινες κάρτες. Πρέπει να βρούμε λύσεις, είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να ξοδέψουμε το χρόνο. Είναι δύσκολο να αφήσουμε τα παιδιά να παίξουν περισσότερο ποδόσφαιρο, γιατί ήδη είναι στα όρια τους και θα πρέπει κάπως να το ρυθμίσουμε αυτό. ”

Όσο για τα νέα υπέρογκα ποσά των μεταγραφών:

“ Όλα έχουν αλλάξει. Φυσικά και δε μου αρέσει, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήμουν και λάθος σε αυτά που αναφέρει για τα συγκεκριμένα ποσά. ”

“ Στην τελική, ως σύλλογος πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο μπορούμε ως ομάδα με τους πόρους που διαθέτουμε. ”

“ Προσπαθούμε πραγματικά τα πάντα για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και το καλύτερο δυνατό ρόστερ, αυτή είναι ιδέα μας. Δε βρισκόμαστε όμως στη χώρα των ονείρων που μπορούμε απλά να δείχνουμε τους παίκτες με το δάχτυλο και να τους φέρνουμε εδώ. Γίνεται σημαντική δουλειά σε κάθε συμφωνία. ”

“ Αν ο κόσμος θέλει να φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα λόγια μου πριν από έξι χρόνια (για τη μεταγραφή του Pogba), τότε είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι πρόθυμος να πω πως ήμουν λάθος και να το παραδεχτώ. ”

Ο Moises Caicedo οδεύει προς Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com