Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ας μην χαθεί μια ακόμα χρονιά για την Liverpool

Ας μην χαθεί μια ακόμα χρονιά για την Liverpool

Γράφει ο Βασίλης Λυρώνης, φίλος της Ομάδας, του site μας & μέλος της σελίδας μας στο facebook.

Μόλις πέρασε μια πολύ κακή χρονιά και λίγο ώρες πριν αρχίσει η επόμενη το ρόστερ φαντάζει περισσότερο αποδυναμωμένο από το προηγούμενο.

H Fsg δείχνει να μην το πιστεύει ή δεν την νοιάζει το τι θα συμβεί. Έφυγε και Michael Edwards όπου είχαμε συνηθίσει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αφήσαμε τους Fabinho και Henderson να φύγουν για την Αραβία χωρίς καν να διαπραγματευθουμε. Απλά μας είπαν τόσα δίνουμε και είπαμε αμέσως ναι πάρτε τους.
Κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι είχαν είδη κλείσει την επόμενη ή και τις επόμενες μεταγραφές. Παρόλαυτα όχι μόνο δεν κλείσανε κάποιον αλλά δεν φαίνεται να είμαστε και κοντά σε κάποιον στόχο, με μια ομάδα που πλέον ξεκινώντας το πρωτάθλημα θα ευχόμαστε να μην υπάρξει τραυματισμός στο κέντρο και την άμυνα, γιατί τότε η τετράδα θα μοιάζει με όνειρο.

Γι’αυτό μήπως πρέπει να σκεφτούν ότι θα πρέπει να κλείσουν το ρόστερ έστω με δύο ακόμα προσθήκες που θα βοηθήσουν, αλλά δεν είναι από αυτές που έχει μάθει να κάνει η FSG, δηλαδή (μικροί παίκτες με μεγάλες δυνατότητες ώστε να πουληθούν όταν φτάσουν τα πικ τους) δύο παίκτες όπως για παράδειγμα ο Veratti όπου πλέον έμαθε επίσημα ότι δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν από τον προπονητή του.

Στην άμυνα θα έπρεπε να δοθεί δανεικός ο Gomez ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να τον δούμε του χρόνου αν μετά από μια γεμάτη χρονιά μπορέσει να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε τον Pavard όπου είναι φευγάτος από την Bayern. Μπορεί να καλύψει τα σέντερ μπακ αν χρειαστεί, αλλά και τον Arnold όταν θέλει να του δώσει ανάσες ή όταν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Arnold στα χαφ έχει άξιο αντικαταστάτη.

Αυτά τα λίγα από εμένα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com