Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απομακρύνεται ο Caicedo – ενημέρωσε πως θέλει Chelsea!

Απομακρύνεται ο Caicedo – ενημέρωσε πως θέλει Chelsea!

Νέα ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στο σίριαλ της μεταγραφή του Moises Caicedo, καθώς σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τη Liverpool σήμερα το μεσημέρι πως προτιμά να αγωνιστεί στην Chelsea!

Οι Reds συμφώνησαν χθες το βράδυ με την Brighton για τη μετακίνηση του παίκτη στο Anfield έναντι £110 εκατομμυρίων, όμως αυτή ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ποτέ, αφού ο 21χρονος δεν συμφώνησε με τον σύλλογο και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, όπως είχε αποφασίσει αρχικά.

Τη συμφωνία με τους Seagulls επιβεβαίωσε και ο Jürgen Klopp σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου του, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε ποτέ σε συμφωνία με την ομάδα και λίγες ώρες αργότερα την ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να το κάνει, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μπλε.

Οι Reds είχαν προγραμματίσει τα ιατρικά του Caicedo για σήμερα και τον περίμεναν στο Merseyside, ώστε να τα ολοκληρώσει και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όμως αυτά τελικά δεν θα συμβούν, καθώς εκείνος παρέμεινε στο Λονδίνο, όπου και βρισκόταν τις τελευταίες μέρες.

Τώρα, η Chelsea για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να επιστρέψει με νέα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, η οποία θα αποτελέσει Βρετανικό μεταγραφικό ρεκόρ, καθώς θα ξεπεράσει και την τελευταία της Liverpool.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Chelsea δεν έρθει σε οριστική συμφωνία με την Brighton μέσα στις επόμενες ώρες.

Πλέον, αν δεν υπάρξει κάποια νέα ανατροπή, η Liverpool θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του σε άλλους στόχους ή να ανεβάσει την προσφορά της για τον Romeo Lavia, ώστε να τον αποκτήσει από τη Southampton.

Δεν θα δούμε στη Liverpool τον Caicedo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com