Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Μείναμε εκτός UCL και αντιδράσαμε κατάλληλα»

Hogan: «Μείναμε εκτός UCL και αντιδράσαμε κατάλληλα»

Ο CEO της Liverpool, Billy Hogan μίλησε στην Athletic UK για την απουσία της ομάδας από το φετινό Uefa Champions League, τον αντίκτυπο που έχει αυτή στα έσοδα της ομάδας και την ανακατασκευή της Anfield Road End που θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί.

Μιλώντας για την απουσία από το Champions League, δήλωσε:

“ Ασφαλώς και δημιουργεί μια διαφορετική βάση από την πλευρά των εσόδων και έπρεπε να ενεργήσουμε κατάλληλα. ”

“ Εμάς ο στόχος μας είναι να λειτουργεί βιώσιμα ο σύλλογος. Όταν χάνεις τα χρήματα από το Champions League, πρέπει να αντιδράσεις κατάλληλα και εμείς το κάναμε αυτό. ”

Για τη νέα κερκίδα και την καθυστέρηση που έχει προκύψει:

“ Πρέπει να καθίσουμε και να το δούμε. Ξεκινήσαμε αυτό το έργο στη μέση της πανδημίας. Συζητήθηκε ευρέως τότε. Νομίζω ότι το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά στο άνοιγμα είναι καλό. ”

“ Όποιος έχει περάσει από οποιοδήποτε είδος κατασκευαστικού έργου ξέρει ότι αυτά τα πράγματα είναι ρευστά. Θα συνεργαστούμε με το Δημοτικό Συμβούλιο του Buckingham και του Λίβερπουλ για να διασφαλίσουμε ότι ανοίγει σταδιακά και κατάλληλα. Θα είναι παρόμοιο με το πώς άνοιξε σταδιακά η Main Stand το 2016. Τότε, έπρεπε να μετακινήσουμε το δεύτερο παιχνίδι μας, οπότε ανοίξαμε εκείνη τη σεζόν με τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν χρειάστηκε να το κάνουμε αυτή τη φορά. ”

“ Θα ελπίζαμε να είμαστε πλήρως ανοιχτοί από την Bournemouth, αλλά ήταν ένα πολύπλοκο έργο. Θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τον Οκτώβριο. ”

“ Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνούσαν ότι το Main Stand πρόσθεσε πράγματα στην ατμόσφαιρα, και αυτό είναι ένα παρόμοιο σχέδιο. ”

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα έχουμε 7.000 επιπλέον υποστηρικτές μέσα στο Anfield. Είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του Anfield. Η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτη. ”

Billy Hogan και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com