Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tavolieri: «Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ο Lavia σκεφτόταν μόνο Liverpool»

Tavolieri: «Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ο Lavia σκεφτόταν μόνο Liverpool»

Παρά την πρόταση της Chelsea προς τη Southampton, ο Romeo Lavia δεν είχε αλλάξει τη στάση του, ως προς τον πιθανό προορισμό του.

Οι Κόκκινοι θεωρούνταν έως τώρα το φαβορί στην κούρσα της υπογραφής του, εδώ και ένα μήνα αλλά έχοντας δει τρεις προσφορές της Liverpool να απορρίπτονται από τους Αγίους, οι ιθύνοντες της Chelsea ένιωσαν ότι είχαν μια καλή ευκαιρία στα χέρια τους και πρόσφεραν 48 εκατομμύρια λίρες στην Southampton για να τον φέρουν στο Stamford Bridge.

Επιβεβαιώνοντας την κίνηση της Chelsea, που εμφανίστηκε ως πληροφορία πρώτα στην The Athletic, ο Βέλγος δημοσιογράφος Sacha Tavolieri προσπάθησε να καθησυχάσει τους οπαδούς των Κόκκινων γράφοντας στο Twitter: «Η Chelsea έχει πλέον τη μπάλα στα πόδια της μετά την προσφορά των 48 εκατομμυρίων λιρών για τον Romeo Lavia.» είπε.

«Η CFC προσπαθεί να ‘κλέψει’ την συμφωνία(για τον παίκτη) και η αλήθεια είναι πως η ομάδα αυτή παρακολουθούσε και προσπαθούσε να τον αποκτήσει εδώ και καιρό. Ο ρόλος του Joe Shields θα είναι καθοριστικός.» ανέφερε, υπονοώντας ίσως ότι στον αντίστοιχο ρόλο η Liverpool υστερεί.

«Μέχρι όμως και χθες το βράδυ (Τετάρτη), το μυαλό του παίκτη ήταν εστιασμένο μόνο σε επικείμενη συμφωνία με τη Liverpool. Είναι μια πολύ μπερδεμένη κατάσταση οπότε θα περιμένουμε και θα δούμε. Το μόνο που μπορώ να πω για να καθησυχάσω τους φίλους της LFC είναι η επιθυμία του παίκτη να πάει στην ομάδα τους, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα, οι επόμενες ώρες θα μας δείξουν αν ο παίκτης άλλαξε στάση ή όχι.» ολοκλήρωσε.

Το θρίλερ της ενίσχυσης της ομάδας των Κόκκινων έχει θορυβήσει και τον Jurgen Klopp, αφού σύμφωνα με πηγές του Anfield που επικαλείται αλλά δεν αναφέρει το FootballTransfers, ο Γερμανός Τεχνικός σκέφτεται να αποχωρήσει το 2024 αν δεν ικανοποιηθούν οι μεταγραφικοί του στόχοι και δεν έχει η ομάδα του μια επιτυχημένη σαιζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Klopp θεωρεί ότι μπόρεσε να φτάσει την ομάδα του μέχρι εκεί που ήταν δυνατόν και φέρεται να είναι απογοητευμένος από την έλλειψη επενδύσεων της FSG- ιδιοκτήτριας εταιρίας, σε ανθρώπινο δυναμικό.

Tavolieri: «Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ο Lavia σκεφτόταν μόνο Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com