Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θεωρεί πως ο Caicedo θα καταλήξει στην Chelsea

Η Liverpool θεωρεί πως ο Caicedo θα καταλήξει στην Chelsea

Η Liverpool μπορεί να ήρθε σε επαφή με την Brighton για την περίπτωση του Moises Caicedo, όμως δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε έναν «πόλεμο προσφορών» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αφού θεωρεί πως εκείνος θα υπογράψει στην Chelsea, μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι Μπλε του Λονδίνου δουλεύουν εδώ και αρκετές εβδομάδες την υπόθεση του μέσου από το Εκουαδόρ και θέλουν να την τελειώσουν αισίως μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να τον έχει στη διάθεση του, ο Pochettino για την δεύτερη ή την τρίτη αγωνιστική της Premier League, με τον ίδιο τον Caicedo να έχει τις ίδιες ακριβώς προθέσεις.

Όπως αναφέρουν στο Νησί, ο διεθνής άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Chelsea και τουλάχιστον στην παρούσα φάση, φαίνεται να την προτιμά από τη Liverpool, η οποία πάντως δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση κάποιας επίσης πρότασης, για να τον κάνει δικό της.

Η Chelsea αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 21χρονο, ενώ η χθεσινή πρόταση της για τον Romeo Lavia απορρίφθηκε.

Οι πηγές των Reds αναφέρουν πως η επαφή τους με την Brighton, συνέβη κυρίως για να δείξουν πως βρίσκονται στην αγορά και είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν, αν και εφόσον χαλάσει οριστικά η μετακίνηση του παίκτη στο Stamford Bridge.

Στη Liverpool πάντως κρίνουν τα 100 εκατομμύρια λίρες που ζητά η Brighton ως ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό που δεν μπορούν να ξοδέψουν για έναν μόνο παίκτη.

Επαφή αλλά όχι κάτι το περισσότερο για Caicedo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com