Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Nat Phillips από την Liverpool

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Nat Phillips από την Liverpool

Απών σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας της Liverpool, ο Nat Phillips αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο τις επόμενες εβδομάδες μετά από «αρκετές» προσεγγίσεις.

Ο Phillips φωτογραφήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο της AXA καθώς η Liverpool ξεκίνησε την προετοιμασία της σεζόν, ένα μήνα πριν ταξιδέψει στη Γερμανία με την ομάδα. Αλλά αφού απέτυχε να εμφανιστεί απέναντι στην Κarlsruher ή την Greuther Furth, ο κεντρικός αμυντικός κόπηκε για την περιοδεία στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια έχασε και το τελικό φιλικό με την Darmstadt.

Ο Phillips αντιμετώπιζε έναν συνεχιζόμενο τραυματισμό, καθώς δεν ήταν κανονικά στις προπονήσεις προς το τέλος της περασμένης σεζόν. Όπως και να έχει, ο 26χρονος φαίνεται έτοιμος για την έξοδο πριν περάσει η προθεσμία της 1ης Σεπτεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος Neil Jones αναφέρει για το Empire of the Kop ότι η Liverpool έχει λάβει «αρκετές» ερευνητικές προσεγγίσεις, σχετικά με μια συμφωνία για τον Phillips. Σε αυτές περιλαμβάνονται τόσο η Leeds όσο και η Feyenord που φαίνονται με αξιόπιστο ενδιαφέρον, αλλά και άλλοι σύλλογοι στην Championship, καθώς και από την Γερμανία και την Ολλανδία.

Σε προηγούμενες αναφορές για το ενδιαφέρον της Leeds για τον Phillips μέσω του Phil Hay της Athletic, εξηγήθηκε ότι η Liverpool θα ζητούσε αμοιβή περίπου 10 εκατομμυρίων λιρών. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο μια μεταγραφή δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα, ιδιαίτερα καθώς η Leeds United ολοκληρώνει το ρόστερ της, μετά τον υποβιβασμό της στην Championship

Οι Robin Koch και Max Wober είναι μεταξύ εκείνων που έφυγαν ως δανεικοί, αφήνοντας τους Pascal Struijk και Liam Cooper ως βασικούς στην ισοπαλία 2-2 με την Cardiff το Σαββατοκύριακο. Η Leeds United έχει ήδη εγκρίνει τις μετεγγραφές των Ethan Ampadu, Karl Darlow και Sam Byram, αλλά σύμφωνα με τον Hay, δεν έχει υπάρξει ακόμη πρόοδος με τον Phillips.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Nat Phillips στη Liverpool», είπε στο The Square Ball τη Δευτέρα. «Αλλά από σήμερα το πρωί δεν φαινόταν να υπάρχουν πολλά εμπόδια για περαιτέρω εξελίξεις με αυτό».

Ο Phillips μπορεί να έχει μείνει με την επιλογή πολλών συλλόγων, τόσο στην Αγγλία όσο και στο εξωτερικό, κάτι που σίγουρα κάνει την απόφασή του πιο σκληρή. Μιλώντας στο Empire of the Kop, ο Jones πρόσθεσε: «Θέμα χρόνου, θα έλεγα, και περίπτωση ο παίκτης να επιλέξει τη σωστή επιλογή για τον εαυτό του».

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Nat Phillips από την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com