Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστεί την οικογένεια της Liverpool ο Oludare Olufunwa

Ευχαριστεί την οικογένεια της Liverpool ο Oludare Olufunwa

Η Liverpool πρόσθεσε τον νεαρό σέντερ μπακ Oludare Olufunwa στις τάξεις της το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή & τώρα που βρήκε νέο σύλλογο, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στους Reds.

Ο Olufun πέρασε ένα χρόνο στη Liverpool μετά την προσχώρησή του από τη Southampton το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή με τους κάτω των 21 ετών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο 22χρονος centre back ο οποίος είναι άνετος και ως δεξί μπακ, αφέθηκε ελεύθερος από την παιδική του ομάδα τους Άγιους το 2022 και του δόθηκε μια ευκαιρία στην ακαδημία των Reds.

Ο Olufunwa δεν θεωρήθηκε ως μετεγγραφή για την πρώτη ομάδα, αλλά για έναν παίκτη που θα μπορούσε να παίξει χρήσιμο ρόλο στην ακαδημία μετά από μόνιμες και δανεικές μετακινήσεις για άλλους στη θέση. Ο νεαρός σκόραρε και έπαιξε πάνω από 10 παιχνίδια για τους U21 την περασμένη σεζόν και έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool στην αρχή του καλοκαιριού, αν και τώρα έχει βρει ένα νέο σπίτι με τη St Johnstone στην Premiership της Σκωτίας.

Παρά τη σύντομη θητεία στη Liverpool, ο Olufunwa δήλωσε ευγνώμων για την «όλη τη βοήθεια» που έλαβε από όλους στο σύλλογο και έφυγε με μερικές υπέροχες αναμνήσεις».

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Liverpool για όλη τη βοήθεια που μου έχουν δώσει από τότε που μπήκα στον σύλλογο», έγραψε ο Olufunwa σε ένα μήνυμα στο Twitter μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του στην St Johnstone. «Ήταν ευχαρίστηση να δουλεύω με τόσο καταπληκτικό προσωπικό και παίκτες καθημερινά και να δημιουργείς υπέροχες αναμνήσεις. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους fans που με στήριξαν στο ταξίδι μου. YNWA!»

Οι σύντομες μετεγγραφές όπως αυτή δεν είναι ασυνήθιστες για την ακαδημία, με τη Liverpool στο παρελθόν να έχει εισαγάγει μια έμπειρη επιλογή στις ομάδες νέων της, όπως ο Isaac Christie-Davies και ο Joe Hardy. Ο Olufunwa τώρα ενώνεται με τον πρώην Red Tony Gallacher στην St Johnstone, ο οποίος αμυντικός (Gallacher) έφυγε το 2022 μετά από τέσσερα χρόνια στο Anfield.

Ευχαριστεί την οικογένεια της Liverpool ο Oludare Olufunwa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com