Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος αρχηγός της Liverpool ο van Dijk!

Νέος αρχηγός της Liverpool ο van Dijk!

Η Liverpool ανακοίνωσε και επίσημα τον νέο της αρχηγό το απόγευμα της Δευτέρας και θα είναι ο Virgil van Dijk, διαδεχόμενος τον Jordan Henderson, ο οποίος συνεχίζει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ολλανδός στόπερ από το 2018 ως σήμερα έχει πραγματοποιήσει 222 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα, κερδίζοντας κάθε πιθανό τρόπαιο.

Τώρα, είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας Liverpool και ως αρχηγός να σηκώσει νέα τρόπαια, εντός και εκτός Αγγλικών συνόρων.

Ο Virgil ανέφερε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

“ Είναι μια πραγματικά περήφανη μέρα για μένα, για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα και δεν μπορώ να το περιγράψω σε αυτό το σημείο. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά, πολύ περήφανος. ”

“ Προφανώς είμαι αρχηγός της Ολλανδίας, ήταν ήδη μια τεράστια τιμή, μια περήφανη στιγμή επίσης. Αλλά και το να είσαι αρχηγός της Liverpool Football Club είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε αυτό το σημείο. ”

“ Είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου και ό,τι μπορώ για να κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους με εμένα και την ποδοσφαιρική ομάδα ”

Υπαρχηγός της ομάδας θα είναι ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος με την σειρά του θα διαδεχθεί τον James Milner.

Ο Trent Alexander-Arnold υπαρχηγός της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com